• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه استيك ماهي

۱۹ بازديد

استيك ماهي يكي از سالم‌ترين غذاها و محبوب‌ترين استيك‌ها در دنيا است.

طرز تهيه استيك ماهي

براي تهيه اين غذا بهتر است سراغ ماهي كم تيغ برويد، بهترين نوع ماهي براي كباب كردن و استيك، ماهي شير و سالمون است كه هر كدام در دسترس بود را مي‌توانيد انتخاب كنيد. در اين مطلب از مجله دلتا به توضيح طرز تهيه استيك ماهي مي‌پردازيم.

مواد لازم براي تهيه استيك ماهي

  • ماهي شير ۵۰۰ گرم
  • ليمو ترش تازه ۱ عدد
  • سير ۳ حبه
  • نمك، فلفل سياه، ادويه ماهي و رزماري به مقدار لازم
  • تمر هندي ۵۰ گرم
  • فلفل قرمز ۱ قاشق چايخوري
  • رب گوجه فرنگي ۱ قاشق غذاخوري

طرز تهيه استيك ماهي

طرز تهيه استيك ماهي

  • ماهي را به صورت فيله و طولي و يا به صورت عرضي و استيكي برش بزنيد.
  • ماهي را داخل يك ظرف گذاشته و با مقداري نمك، فلفل سياه، رزماري، سيرهاي خرد شده و ادويه ماهي خوب ماساژ دهيد و براي نيم ساعت داخل يخچال قرار دهيد تا مزه‌دار شود.
  • براي گريل كردن مي‌توانيد از تابه گريل به روي اجاق گاز يا دستگاه كباب پز استفاده كنيد. داخل تابه گريل را با روغن زيتون كمي چرب كنيد سپس ماهي را داخل تابه گريل قرار دهيد تا حسابي پخته شوند.
  • تمرهندي را داخل آب‌جوش حل كنيد و اجازه دهيد تا حل شود سپس از صافي رد كنيد. آب به دست آمده از تمر هندي را داخل يك قابلمه ريخته و روي حرارت قرار دهيد و فلفل قرمز و رب به آب تمرهندي اضافه كنيد و براي ۵ دقيقه روي حرارت بگذاريد تا سس غليظ شود.
  • روي استيك ماهي ليمو ترش تازه ريخته و سس را كنار استيك بريزيد و مي‌توانيد سبزيجات بخارپز مانند كلم بروكلي را كنار استيك ماهي سرو كنيد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب “ماهي سالمون با سالاد نودل” را مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

سوپ حريره؛ پيشنهاد عالي زمستاني

دستور پخت اسپاگتي با كوفته قلقلي مرغ

طرز تهيه گراتن سيب زميني و سوسيس

سوپ زنجبيل و هويج؛ انتخابي مقوي و لذيذ

مرغ را به سبك ايتاليايي بپزيد

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.