• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه خوراك ماهيچه

۱۵ بازديد

خوراك ماهيچه از غذاهاي معروف و اصيل ايرانيست كه معمولاً به همراه باقلا پلو در مجالس و مهماني‌هاي رسمي سرو مي‌شود.

طرز تهيه خوراك ماهيچه

خوراك ماهيچه غذاي اصيل ايراني است كه پخت آن ظرافت و دقت زيادي مي‌طلبد و لازم است كه فوت و فن مربوط به آن را بدانيد. براي آشنايي با طرز تهيه خوراك ماهيچه خوشمزه و مجلسي با مجله آنلاين دلتا همراه باشيد.

مواد لازم

  • ماهيچه ۳ عدد
  • پياز متوسط ۲ عدد
  • حبه سير ۳ عدد
  • هويج متوسط ۲ عدد
  • روغن مايع به ميزان لازم
  • رب گوجه فرنگي ۲ قاشق غذا خوري
  • عصاره گوشت اليت ميزان لازم
  • زعفران ۱ قاشق سوپخوري
  • نمك، زردچوبه، فلفل قرمز و دارچين به ميزان لازم

طرز تهيه خوراك ماهيچه

  • پياز‌ها را حلقه‌اي خرد كنيد و در قابلمه با كمي روغن تفت دهيد.
  • بعد از سبك و طلايي شدن پيازها، ماهيچه‌‌ها را به قابلمه اضافه كنيد و تفت دهيد و اجازه دهيد خامي ماهيچه از بين برود.
  • پس از چند دقيقه ادويه‌هاي فلفل قرمز و دارچين و سير‌هاي خرد شده را به ظرف اضافه و مواد را مخلوط كنيد.
  • اجازه دهيد ماهيچه‌ ها حدود نيم ساعت به همراه مواد ديگر در قابلمه سرخ شود. البته مراقب باشيد كه ماهيچه‌ ها ته نگيرد و اگر ماهيچه‌ ها زودتر از اين زمان سرخ شد، مرحله بعدي را انجام دهيد.
  • در يك قابلمه ديگر رب گوجه فرنگي و كمي روغن مايع ريخته و تفت دهيد.
  • سپس عصاره اليت، زعفران، فلفل و دارچين را افزوده و با يك استكان آب جوش مواد را مخلوط كنيد.
  • بعد از آماده شدن و جوش زدن سس ماهيچه، آن را به ماهيچه‌ هاي سرخ شده اضافه كنيد و درون قابلمه ماهيچه بريزيد.
  • هويج‌ها را حلقه حلقه خرد كرده و به مواد اضافه كنيد.
  • كمي نمك و زردچوبه به قابلمه اضافه كنيد و بگذاريد با حرارت ملايم ماهيچه‌ها ۲ تا ۳ ساعت كاملا بپزد.

خوراك ماهيچه

مهم‌ترين نكته در پخت خوراك ماهيچه، طعم دار كردن ماهيچه‌ها و پختن آن‌ها است كه هم بوي نامطلوب از بين رفته و هم ماهيچه‌ ها خام نباشد. البته گذاشتن زمان زياد براي پختن ماهيچه‌ها باعث سفت شدن آن‌ها نيز خواهد شد. از اين رو به زمان لازم و نكات مورد نظر براي پخت اين غذا توجه داشته باشيد.

اين خوراك را با آب غليظ تر مي‌توانيد در كنار برنج سرو كرده و از خوردن آن لذت ببريد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز پخت غذا هاي ايراني “طرز تهيه سبزي پلو با ماهي” را در مجله آشپزي مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

كشمش پلو با مرغ

پلوي عربي؛ ناهاري خوشمزه

خوراك جگر مرغ؛ مقوي و سريع

شامي لپه با مرغ؛ يك غذاي ساده براي شام

پلو پيازچه؛ پلوي پرخاصيت و لذيذ

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.