سه شنبه ۱۶ دی ۹۹ ۱۷:۱۹ ۲۲ بازديد
املت سيبزميني به سبك اسپانيايي بسيار لذيذ است و با صرف كمترين زمان ميتوانيد اين غذاي بينظير را تهيه كنيد.
طعم و عطر بينظيري كه سيبزميني سرخشده، پياز و گوجه به اين املت ميدهد باعث شده كه اين دستور از زمانهاي دور تا به حال يكي از محبوبترين دستورات براي درست كردن املت باقي مانده باشد. اگر اين املت را امتحان كنيد بيشك شما هم عاشقش خواهيد شد. در ادامه مطلب طرز تهيه املت سيب زميني اسپانيايي را در مجله دلتا بخوانيد.
مواد لازم
- سيبزميني: ۵۰۰ گرم
- پياز سفيد: يك عدد
- روغن زيتون: ۱۵۰ ميلي ليتر
- جعفري: سه قاشق غذاخوري
- تخممرغ: شش عدد
- نمك و فلفل سياه: به مقدار لازم
طرز تهيه املت سيب زميني اسپانيايي
(براي مطالعه طرز تهيه انواع املت به مجله آشپزي دلتا مراجعه كنيد.)
- در اين مرحله بر اساس تمايل خودتان ميتوانيد سيبزميني را با پوست يا بدون پوست با برشهاي ضخيم خرد كنيد.
- پياز را خرد كنيد.
- روغن زيتون را در يك تابه گرم كرده و سيبزمينيها و پياز را درون روغن بريزيد و به آرامي تفت دهيد.
- اجازه دهيد كه سيبزمينيها نرم شوند. اين مرحله حدودا ۳۰ دقيقه زمان ميبرد. گاهي مواد را هم بزنيد كه به يكديگر نچسبند.
- سپس سيبزميني و پياز را از تابه خارج كرده و در ظرف ديگري قرار دهيد.
- شش عدد تخممرغ را شكسته و با هم مخلوط كرده و سپس با سه قاشق غذاخوري جعفري، نمك و فلفل سياه تركيب و همه را با سيبزميني و پياز مخلوط كنيد.
- روغني كه از مرحله قبل باقي مانده است را در يك تابه كوچكتر گرم كنيد.
- همه مواد را در ماهيتابه بريزد و آن را روي شعله متوسط قرار دهيد. با كمك يك كفگير سطح املت اسپانيايي را صاف كنيد تا قالب دايره شكلي بگيرد.
- زماني كه كف مواد كاملا پخت، آن را در يك ظرف ديگر برگردانده و سپس آن را به تابه برگردانيد تا اين بار سطح املت سرخ شود.
- املت را با كفگير كاملا فشرده كنيد و مطمئن شويد كه هر دو سطح آن كاملا پخته شده است. سپس به ظرف سرو منتقل و نوش جان كنيد.
پيشنهاد مطالعه: اگر طرفدار صبحانههاي مفصل و املت هستيد پيشنهاد ميكنيم طرز تهيه املت سبزيجات را بخوانيد.
همچنين بخوانيد:
طرز تهيه املت لبناني با سبزيجات تازه
فرنچ تست فرانسوي؛ صبحانه بينظير
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد