• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

دستور پخت خوراك گوشت و چغندر

۲۱ بازديد

چغندر را مي توان تنها پخت و از خواص و طعمش لذت برد اما ما در اين مطلب خوراكي خوشمزه را براي شما تهيه كرده‌ايم كه به همراه گوشت و چغندر است.

خوراك گوشت و چغندر

خوراك گوشت و چغندر روسي يكي از غذاهاي لذيذ و پرطرفدار اروپاي شرقي و روسيه است. مواد اوليه براي تهيه اين غذا چغندر قرمز، گوشت، جعفري، گوجه فرنگي و سير است. چغندر قرمز يا همان لبو يكي از خوشمزه‌ترين سبزيجات موجود در فصل پاييز و زمستان است. در ادامه طرز تهيه خوراك گوشت و چغندر را در مجله دلتا بخوانيد.

طرز تهيه خوراك گوشت و چغندر

مواد لازم

  • گوشت: ۳۰۰ گرم
  • چغندر قرمز: ۳ عدد
  • سيب زميني: ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگي: ۲ قاشق غذاخوري
  • سير: ۲ حبه
  • پياز: ۲ عدد
  • هويج: ۲ عدد
  • جعفري خرد شده: ۳ قاشق غذاخوري
  • گوجه فرنگي: ۲ عدد
  • سركه: ۱ قاشق غذاخوري
  • شكر: ۱ قاشق غذاخوري
  • كره: ۱ قاشق غذاخوري

طرز تهيه خوراك گوشت و چغندر

(براي مطالعه طرز تهيه انواع خوراك لذيذ به مجله آشپزي دلتا مراجعه كنيد.)

  • گوشت خرد شده را همراه با يك عدد پياز رنده شده تفت دهيد.
  • بعد از اينكه رنگ گوشت كمي تغيير كرد ۴ ليوان آب به آن افزوده و روي حرارت ملايم گوشت را بپزيد.
  • پوست چغندر را بگيريد و با رنده درشت رنده كنيد.
  • چغندر را همراه با سركه و روغن در تابه تفت دهيد.
  • به مواد شكر و رب گوجه اضافه كرده و همچنان تفت دهيد.
  • صبر كنيد تا رشته هاي چغندر رنده شده كمي نرم شوند سپس آن را از روي حرارت برداريد.
  • ۱ پياز خرد شده را با مقداري كره در ماهيتابه تفت دهيد.
  • سپس هويج پوست كنده و رنده شده را به آن بيفزاييد و تا نرم شدن هويج، آن ها را تفت دهيد.
  • ۱ الي ۲ ساعت صبر كنيد تا گوشت كاملا پخته شود.
  • سپس سيب زميني هاي خرد شده را به گوشت اضافه كنيد.
  • ۱۵ دقيقه مهلت دهيد تا سيب زميني ها نرم شوند.
  • همه موادي را كه قبلا تفت داده ايد به گوشت بيفزاييد. ۱۵ دقيقه صبر كنيد.
  • گوجه فرنگي ها را پوست بگيريد و خرد كنيد.
  • سپس آن ها را همراه با جعفري خرد شده، سير رنده شده و نمك و فلفل به گوشت اضافه كنيد.
  • خوراك را روي حرارت ملايم قرار دهيد و ۱۵ دقيقه صبر كنيد تا كمي بجوشد و كاملا جا بيفتد.
  •  پس از نيم ساعت خوراك شما آماده است.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه انواع خوراك  “طرز تهيه خوراك بره”  را مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

طرز تهيه خوراك بره

طرز تهيه خوراك ماهيچه

پاي گوشت و سيب زميني؛ غذايي مدرن و ساده

پاستا ميگو با سس پستو

طرز تهيه بلدرچين سوخاري در فر

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.