دوشنبه ۰۸ دی ۹۹ ۱۳:۵۹ ۱۸ بازديد
خوراك ماهيچه از غذاهاي معروف و اصيل ايراني است كه معمولاً به همراه باقلا پلو در مجالس و مهمانيهاي رسمي سرو ميشود.
فيله گوساله حاوي حجم بسيار زيادي از پروتين و آمينواسيد است. شما بعد از صرف يك وعده غذايي با اين بخش از گوشت گوساله براي مدت طولانيتر احساس سيري كرده و حجم غذاي مصرفي شما كاهش پيدا ميكند. اين غذاي لذيذ بسيار مقوي هم است در ادامه مجله دلتا طرز تهيه خوراك ماهيچه گوساله را بخوانيد.
مواد لازم
- ماهيچه گوساله: يك كيلوگرم
- پياز: يك عدد
- رب گوجهفرنگي: يك قاشق مرباخوري
- پودر تخم گشنيز و زردچوبه: به ميزان لازم
- نمك، فلفل و روغن: به ميزان لازم
- آبليمو، زعفران و دارچين: به ميزان لازم
طرز تهيه خوراك ماهيچه گوساله
- ابتدا پيازها را نگيني خرد كرده در روغن تفت ميدهيم تا سبك شود. سپس گوشت ماهيچه را اضافه كرده و تفت ميدهيم تا تغيير رنگ دهد. زردچوبه، پودر تخم گشنيز، فلفل و رب گوجهفرنگي را افزوده و در آن آب ميريزيم.
- وقتي آب جوش آمد حرارت را ملايم كرده، دو تا سه ساعت براي طبخ اين غذا زمان لازم است. در نهايت زعفران، دارچين، نمك و آبليمو را اضافه ميكنيم. اين خوراك در كنار برنج سرو شده و غذاي بسيار لذيذي است.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي ايراني “طرز تهيه كباب بناب ساطوري” را مطالعه كنيد.
همچنين بخوانيد:
طرز تهيه خورشت بلدرچين با سس پرتقال
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد