• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه خوراك ماهيچه

۱۸ بازديد

خوراك ماهيچه از غذاهاي معروف و اصيل ايراني است كه معمولاً به همراه باقلا پلو در مجالس و مهماني‌هاي رسمي سرو مي‌شود.

فيله گوساله حاوي حجم بسيار زيادي از پروتين و آمينواسيد است. شما بعد از صرف يك وعده غذايي با اين بخش از گوشت گوساله براي مدت طولاني‌تر احساس سيري كرده و حجم غذاي مصرفي شما كاهش پيدا مي‌كند. اين غذاي لذيذ بسيار مقوي هم است در ادامه مجله دلتا طرز تهيه خوراك ماهيچه گوساله را بخوانيد.

طرز تهيه خوراك ماهيچه گوساله

مواد لازم

  • ماهيچه گوساله: يك كيلوگرم
  • پيازيك عدد
  • رب گوجه‌فرنگي: يك قاشق مرباخوري
  • پودر تخم‌ گشنيز و زردچوبه: به ميزان لازم
  • نمك، فلفل و روغن: به ميزان لازم
  • آبليمو، زعفران و دارچين: به ميزان لازم

طرز تهيه خوراك ماهيچه گوساله

  • ابتدا پيازها را نگيني خرد كرده در روغن تفت مي‌‌دهيم تا سبك شود. سپس گوشت ماهيچه را اضافه كرده و تفت مي‌‌دهيم تا تغيير رنگ دهد. زردچوبه، پودر تخم گشنيز، فلفل و رب گوجه‌فرنگي را افزوده و در آن آب مي‌‌ريزيم.
  • وقتي آب جوش آمد حرارت را ملايم كرده، دو تا سه ساعت براي طبخ اين غذا زمان لازم است. در نهايت زعفران، دارچين، نمك و آبليمو را اضافه مي‌‌كنيم. اين خوراك در كنار برنج سرو شده و غذاي بسيار لذيذي است.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي ايراني “طرز تهيه كباب بناب ساطوري”  را مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

طرز تهيه كباب تابه اي در فر

طرز تهيه خورشت بلدرچين با سس پرتقال

طرز تهيه قارچ پلو

دستور پخت ناگت گوشت سوخاري

طرز تهيه پيتزا سبزيجات

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.