• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه كوفته تبريزي

۳۱ بازديد

كوفته تبريزي يكي از غذاهاي معروف و پرطرفدار ايراني است كه اصالت آن متعلق به شهر تبريز است. اين كوفته خوشمزه به دليل طعم و مزه بي‌نظيري كه دارد، تقريبا در تمام شهرهاي ايران طبخ مي‌شود.

كوفته تبريزي از غذاهاي لذيذ و اصيل ايراني است كه تهيه آن فوت و فن‌هاي خاص خود را دارد. براي آشنايي با طرز تهيه كوفته تبريزي با آشپزي مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم تهيه كوفته تبريزي

  • پياز: يك عدد
  • لپه: يك ليوان
  • برنج: يك ليوان
  • تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • تره و مرزه به مقدار لازم
  • زعفران: يك قاشق غذاخوري
  • پياز داغ: ۳ قاشق غذاخوري
  • گوشت چرخ‌كرده: يك كيلو
  • آرد نخودچي: ۲ قاشق غذاخوري
  • سبزي كوفته: نيم كيلو
  • آلو، زرشك و گردو به ميزان لازم
  • رب گوجه‌فرنگي: ۳ قاشق غذاخوري
  • تخم‌مرغ آب‌پز: به تعداد كوفته‌ها
  • نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم

طرز تهيه كوفته تبريزي

طرز تهيه كوفته تبريزي

لپه را از شب قبل خيس كرده و چند بار آب آن را عوض ‌كنيد؛ با اين كار نفخ لپه از بين مي‌رود. لپه را در قابلمه‌ا‌ي كوچك نيم‌پز كرده و كنار بگذاريد.

در قابلمه‌اي ديگر، آب را جوش آورده و برنج را در آن بريزيد. پس از اينكه برنج كمي نرم شد، آن را آبكش كنيد. لپه و برنج نيم‌پز را با گوشت‌كوب بزنيد تا نيم‌كوب شود. دقت كنيد مواد له نشود.

در قابلمه‌اي آب ريخته و تخم‌مرغ‌ها را در كيسه فريزر گذاشته، گره بزنيدو در آب بگذاريد تا پخته و آب‌پز شود؛ سپس پوست آنها را بگيريد.

پياز داغ، رب‌ گوجه‌فرنگي، مرزه، تره، دارچين، نمك و فلفل را در قابلمه گذاشته، روي آنها آب بريزيد تا جوش بيايد. شعله را كم ‌كنيد تا سس به آرامي آماده شود.

پياز را ريز رنده كرده، آب آن را ‌بگيريد و با گوشت مخلوط ‌كنيد. فلفل، نمك، آرد نخودچي و زردچوبه را روي مواد بريزيد و خوب ورز ‌دهيد. سبزي كوفته، لپه و برنج نيم‌كوب شده را هم افزوده، دوباره ورز ‌دهيد. در آخر تخم‌مرغ‌ها را در كاسه‌اي بشكنيد و به مواد بيفزاييد.

به اندازه يك ليموي بزرگ از مايه كوفته برداشته، وسط آن را گود ‌كنيد. يك عدد تخم‌مرغ كامل، آلو، گردو و زرشك داخل آن گذاشته و آن را گرد ‌كنيد.

كوفته‌ها را در قابلمه سس چيده و شعله را ملايم ‌كنيد. كوفته‌ها را در سس در حال جوشيدن نگذاريد، چون در اين حالت ممكن است از هم باز شود. از ابتدا تا انتهاي پخت، در قابلمه را نصفه بگذاريد. پس از يك ساعت، غذا آماده است. كوفته‌هاي آماده شده را در ظرف چيده و با زرشك و گردو تزيين كنيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با انواع غذاهاي محلي “بزقرمه، غذاي سنتي كرمان” را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.