• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

دستور پخت آلبالو پلو مجلسي

۳۵ بازديد

آلبالو پلو از غذاهاي اصيل ايراني است كه بيشتر در مجالس و مهماني‌ها سرو مي‌شود و يك غذاي فصلي به حساب مي‌آيد.

آلبالو پلو

آلبالو پلو غذايي خوش‌طعم و ملس است كه با مرغ يا گوشت قلقلي درست مي‌شود. با اينكه آلبالو مخصوص فصل تابستان است، ولي با منجمد كردن آن مي‌توان در تمام ايام سال اين غذاي خوشمزه را طبخ كرد. براي آشنايي با طرز تهيه آلبالو پلو مجلسي با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم تهيه آلبالو پلو

  • برنج: ۴ پيمانه
  • شكر: ۲۵۰ گرم
  • آلبالو: ۵۰۰ گرم
  • زعفران دم‌كرده به ميزان لازم

آلبالو پلو مجلسي

طرز تهيه آلبالو پلو

آلبالو را بشوييد و صبر كنيد تا آب آن گرفته شود؛ سپس هسته آن را بگيريد. اگر هسته‌گير نداريد، از ني براي درآوردن هسته آلبالو استفاده كنيد.

آلبالوهاي هسته گرفته را در ظرفي ريخته و شكر را لابه‌لاي آنها بپاشيد. معمولا مقدار شكر نصف مقدار آلبالو است كه بنا به ذائقه مي‌توانيد آن را كم يا زياد كنيد.

روي ظرف را بپوشانيد و يك شب در يخچال بگذاريد تا آلبالو آب بيندازد.

آلبالوها را در قابلمه بريزيد و روي شعله ملايم بگذاريد تا  ۱۰ دقيقه بجوشد. در اين فاصله كف روي آن را با قاشق برداريد و با كفگير سوراخ‌دار آلبالوها را از شربت جدا كنيد؛ سپس ۱۰ دقيقه ديگر شربت را به تنهايي بجوشانيد تا كمي قوام پيدا كند. پس از قوام آمدن، آن را كنار بگذاريد تا خنك شود.

طرز تهيه آلبالو پلو

برنج را چند ساعت با آب و نمك خيس كنيد. آن را در آب در حال جوش ريخته و وقتي كمي نرم شد، آبكش كنيد. بهتر است براي آلبالو پلو برنج را كمي زنده آبكش كنيد تا در زمان دم كشيدن شفته نشود.

كف قابلمه ته‌ديگ نان يا سيب‌زميني بگذاريد. لايه لايه برنج و آلبالو بريزيد تا مواد تمام شود. مي‌توانيد مقداري از آلبالوي پخته شده را براي تزيين روي غذا نگه داريد.

وقتي برنج بخار كرد، دمكني بگذاريد تا غذا دم بكشد و آماده شود. وقتي برنج دم كشيد، مقداري از آن را با زعفران دم‌كرده و شربت آلبالو مخلوط و براي تزيين استفاده كنيد.

آلبالو پلو را بنا به سليقه مي‌توانيد با مرغ زعفراني يا گوشت قلقلي سرو كنيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با انواع غذاهاي ايراني “طرز تهيه كوفته تبريزي” را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.