كيك سيب و دارچين مقوي و گرم و مناسب روزهاي پاييزي و سرد سال است.
كيك سيب و دارچين از كيك هاي خوشمزه اي است كه با يك نوشيدني گرم مانند چاي يا قهوه حسابي ميچسبد. اين كيك به دليل تركيب سيب و دارچين عطر و طعم خوب و بي نظيري دارد. طرز تهيه كيك سيب و دارچين آسان است و ميتوان آن را به شكل دلخواه مدل داد و آماده كرد.
براي آشنايي با طرز تهيه كيك سيب و دارچين با مجله دلتا همراه باشيد.
مواد لازم :
- آرد سفيد: يك و نيم ليوان
- شكر: يك ليوان
- شير يا ماست: نصف ليوان
- روغن مايع يا كره: نصف ليوان
- تخم مرغ: ۳ عدد
- وانيل: يك چهارم قاشق چايخوري
- بيكينگ پودر: يك قاشق مرباخوري
- پودر قند: يك قاشق مرباخوري
- پودر دارچين: يك قاشق مرباخوري
- سيب: 3 عدد
طرز تهيه :
شير يا ماست، كره و تخم مرغ را از يخچال بيرون بگذاريد تا به دماي محيط برسند.
كره يا روغن و شكر را با همزن خوب بزنيد تا كرم رنگ و كشدار شود. بهتراست از كره استفاده كنيد تا طعم كيك بهتر شود.
تخم مرغ ها را يكي يكي به مخلوط اضافه كرده و دوباره با همزن بزنيد تا يكدست شود.
وانيل و ماست يا شير را هم به مواد افزوده و كمي هم بزنيد.
آرد و بيكينگ پودر را با هم مخلوط و الك كنيد. آن ها را به آرامي در مواد ريخته و با ليسك يا قاشق هم بزنيد.
براي درست كردن كيك سيب و دارچين از هر قالبي مانند قالب كيك، ظرف پيركس و حتي قابلمه ميتوانيد استفاده كنيد.
كف قالب كاغذ روغني انداخته و مواد را در آن بريزيد.
پوست سيب ها را بگيريد. آن ها را ورقه اي كرده و روي مايه كيك بچينيد. سپس روي مواد، دارچين و پودر قند و در صورت تمايل ميتوانيد مقداري پودر پسته هم روي مواد بريزيد.
قالب كيك را در فر كه از قبل گرم شده، در طبقه وسط به مدت ۵۰ دقيقه بگذاريد.
نكات قابل توجه :
مي شود سيب را به جاي ورقه اي كردن، به اندازه دلخواه برش زد.
در صورت تمايل ميتوانيد به جاي اينكه سيب را روي مواد بچينيد، آن را داخل مواد بريزيد.
اين كيك را ميتوانيد بدون فر در تابه رژيمي دو طرفه درست كنيد.