همبرگر كرهاي غذاي رژيمي است كه علاوه بر سالم بودن طعم فوقالعادهاي دارد. همبرگر غذايي است كه نميتوان از آن دل كند. بنابراين ما هم از شما نميخواهيم براي خوردن غذايي سالم دست از همبرگر بكشيد.
همبرگر خانگي ميتواند انتخاب خوبي براي ناهار يا شام باشد. در اين دستور غذايي يك همبرگر كرهاي خوشمزه با پنير و پياز را ياد ميگيريد. براي درست كردن اين همبرگر مواد زيادي احتياج نداريد. با مواد كم و ساده ميتوانيد يك همبرگر با طعم جديد را امتحان كنيد. با مجله دلتا همراه باشيد تا طرز تهيه همبرگر كره اي را ياد بگيريم.
مواد لازم براي همبرگر كره اي
- ۱۰ قاشق غذاخوري كره
- ۴ نان همبرگري
- يك پياز بزرگ خردشده
- ۵۰۰ گرم گوشت چرخكرده
- نصف قاشق چاي خوري نمك
- فلفل سياه به مقدار دلخواه
- يك ورق پنير از هر نوعي كه دوست داريد
- كاهو به ميزان لازم
طرز تهيه همبرگر كره اي
مرحله اول
نانها را ببريد و روي گريل بگذاريد يا تست كنيد. ميتوانيد كمي با روغن آنها را سرخ كنيد.
يك ماهيتابه بزرگ انتخاب كنيد. آن را داغ كنيد و ۲ قاشق غذاخوري كره اضافه كنيد. وقتي كره داغ شد، پياز خردشده را اضافه كنيد و بگذاريد سبك و طلايي رنگ شود. پيازها را بعد از سرخ شدن در ظرفي بريزيد و كناري بگذاريد.
مرحله دوم
حالا گوشت چرخكرده را به ۴ قسمت براي ۴ ساندويچ تقسيم كنيد. در ميان هر تكه با انگشت فرورفتگي ايجاد كنيد.
ماهيتابه را دوباره روي حرارت متوسط قرار دهيد و برگرها را داخل آن بگذاريد. گوشت را با نمك و فلفل سياه مزهدار و هر طرف را ۶ تا ۸ دقيقه سرخ كنيد.
مرحله سوم
ورقههاي پنير را روي برگرهاي داخل تابه بگذاريد و به پخت ادامه دهيد تا پنير كاملا آب شود. در همين حال پيازها را در مايكروويو يا روي گاز دوباره داغ كنيد تا زمان سرو داغ باشند.
مرحله چهارم
به هركدام از برگرها حدود ۲ قاشق غذاخوري كره بزنيد. اگر مايل هستيد كاهو را كف نان قرار دهيد و برگرها را روي آن بگذاريد و روي آن پياز سرخشده بريزيد.
نكته مهم همبرگر كره اي
به محض اينكه برگر را داخل تابه ميگذاريد، آن را فشار دهيد. اما وقتي در حال سرخ شدن هستند، ديگر آنها را پرس نكنيد چون باعث ميشود برگرها آبدار نباشند.
براي داشتن شامهاي سبك، چند غذاي ساده براي ناهار يا شام سبك را هم بخوانيد.
پيشنهاد مطالعه: كوفته انار و گردو، شام بينظير يلدايي را بخوانيد.