دسرهاي يلدايي اين روزها طرفداران زيادي در بين مردم پيدا كردهاند و هر چقدر اين دسرها مواد اوليه سادهتر و در دسترستري داشته باشند، طرفداران بيشتري هم خواهند داشت.
دسر انار يكي از انواع دسرهاي ساده است كه ميتوانيد براي مهمانيهاي مختلف تهيه كنيد و بهترين زمان تهيه اين دسر خوشمزه شب يلدا است. اما اين دسر فوقالعاده راحت بوده و با ژله انار و بيكسويت پتيبور تهيه ميشود و براي اينكه ظاهر جذابي داشته باشد با دانههاي انار آن را تزئين كنيد. اين دسر نيازي به قالب ندارد و همان بيسكويتهاي دور آن مانند قالب عمل كرده و اين دسر ساده و جذاب را تشكيل ميدهد. با مجله دلتا همراه باشيد تا طرز تهيه دسر انار را ياد بگيريم.
مواد لازم براي دسر انار
- ژله انار ۱/۲ بسته
- آب جوش ۱ پيمانه
- نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوري
- آب سرد ۱ پيمانه
- خامه صبحانه ۳ قاشق غذاخوري
- شكر ۲ الي ۳ قاشق غذاخوري
- وانيل نوك قاشق چايخوري
- بيسكويت پتيبور ساده و كاكائويي يا نان روغني به مقدار لازم
طرز تهيه دسر انار
مرحله اول
ابتدا ژله انار را نصف كنيد و داخل كاسه ريخته و به آن آب جوش را اضافه كنيد شما ميتوانيد از هر طعم و مزه كه دوست داريد استفاده كنيد ولي اگر براي شب يلدا اين دسر را تهيه ميكنيد بهتر است از ژله انار استفاده كنيد و آن را بنماري كنيد و يا يك دقيقه داخل مايكروفر قرار دهيد تا شفاف شود.
مرحله دوم
در ادامه نشاسته ذرت را به همراه آب سرد داخل يك قابلمه ريخته و مخلوط كنيد و هم بزنيد تا گلولههاي نشاسته باز شود. سپس نشاسته ذرت را روي حرارت قرار دهيد تا كمكم غليظ شود. وقتي نشاسته غليظ شد ژله گرم را كه بنماري كرديد به آن اضافه كنيد. دقت كنيد نبايد يكباره آن را بريزيد، وگرنه گلوله ميشود.
مرحله سوم
سپس مخلوط نشاسته و ژله را روي حرارت كم قرار دهيد تا مواد يكدست شود و گلولهها كاملا باز شود. اگر باز نشد ميتوانيد گلولهها را جدا كنيد و از روي حرارت برداريد. در ادامه خامه صبحانه را روي حرارت غير مستقيم قرار دهيد تا گرم شود. سپس مخلوط خامه صبحانه را اضافه كنيد و هم بزنيد در ادامه شكر و وانيل را نيز اضافه كنيد و اگر خيلي مواد سفت بود كمي روي حرارت قرار دهيد تا كمي روان شود.
مرحله چهارم
در ادامه يك بيسكويت پتيبور يا روغني روي سطح قرار دهيد و با قاشق از مخلوط تهيه شده بريزيد و يك بيسكويت ديگر و مجدد كمي از كرم تهيه شده و در انتها دور تا دور دسر را بيسكويت قرار دهيد و در انتها كمي از كرم را روي آن ريخته و دانههاي انار را بريزيد. سپس دسر انار را ۳ ساعت در يخچال قرار دهيد تا خودش را بگيرد.
براي خواندن دسرهاي يلدايي بيشتر پاناكوتاي انار را هم بخوانيد.
نكات مهم طرز تهيه دسر انار
- خامه را نبايد سرد اضافه كنيد وگرنه دسر ميبرد.
- ميتوانيد براي تهيه اين دسر از يك لايه بيسكويت كاكائويي و ساده استفاده كنيد.
پيشنهاد مطالعه: كيك نوتلا، دسري خوشمزه و پنبهاي را بخوانيد.