• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه پف پفي، دسر خوش‌رنگ مخصوص شب يلدا

۹ بازديد

پف پفي دسري خوشمزه، با ظاهري زيباست كه براي سرو در مهماني‌هاي شب يلدا بسيار مناسب است. پف پفي يا پاستيل پفي يكي از تنقلات مورد علاقه بچه‌ها است.

پف پفي يلدايي

پف پفي يلدايي يكي از دسرهاي خوشمزه براي شب يلدا است كه به راحتي با ژله‌‌‌هاي رنگي‌‌ مي‌توانيد آن را تهيه كنيد و مطمئن باشيد از مدل‌‌‌هاي پف پفي بيرون بسيار با كيفيت‌تر و خوشمزه‌تر و سالم‌تر خواهد شد. شما‌‌ مي‌توانيد اين پف پفي خوشمزه را براي بلندترين شب سال در سه رنگ جذاب به شكل هندوانه تهيه كنيد و در انتها داخل پودر نارگيل بغلتانيد. اين دسر خوشمزه قالب خاصي لازم ندارد و در يك ظرف پيركس مستطيل يا مربع‌شكل‌‌ مي‌توانيد اين پف پفي يلدايي را آماده كنيد. با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم براي پف پفي يلدايي

  • ژله قرمز ۲ بسته
  • ۱ بسته ژله سبز
  • ژله آلوئه‌ورا ۱ بسته
  • گلوكز ۱ قاشق غذاخوري به ازاي هر بسته
  • آب جوش ۱/۳ پيمانه به ازاي هر بسته
  • پودر نارگيل يا نشاسته ذرت به مقدار لازم

پاستيل پفي

طرز تهيه پف پفي يلدايي

مرحله اول

يك ظرف به اندازه دلخواه برداريد. هر چقدر ظرف كوچك‌تر باشد قطر و اندازه پف پفي شما بيشتر‌‌ مي‌شود. حالا قالب يا همان ظرف پيركس را با روغن چرب كنيد و پودر نارگيل يا نشاسته ذرت را درون آن بريزيد. به دلخواه‌‌ مي‌توانيد هر كدام را بنا به ذائقه و سليقه خود استفاده كنيد.

مرحله دوم

دو بسته ژله قرمز را داخل ظرف بريزيد و به آن ۱/۳ آب جوش اضافه كنيد و روي حرارت غير مستقيم قرار دهيد. سپس آن را به روش بن‌ماري گرم كنيد تا ذرات ژله حل و كاملا شفاف شود. به ازاي هر بسته ژله ۱ قاشق گلوكز اضافه كنيد و هم بزنيد. در صورت دلخواه براي اينكه ژله رنگ بيشتري داشته باشد از رنگ قرمز خوراكي استفاده كنيد. حالا با دور تند هم‌زن ۵ الي ۱۰ دقيقه هم بزنيد تا پف‌دار و كشدار شود. سپس ژله قرمز را داخل ظرف بريزيد و روي آن را با پالت صاف كنيد و ظرف را داخل يخچال قرار دهيد تا خودش را بگيرد.

مرحله سوم

در ادامه ژله آلوئه‌ورا را نيز همانند مرحله قبل بن‌ماري و با گلوكز مخلوط كنيد تا خوب كشدار و پفدار شود. سپس قالب را از يخچال خارج كنيد و لايه سفيد را روي آن ريخته و صاف كنيد. حالا مجدد داخل يخچال قرار دهيد و دوباره ژله سبز را نيز همانند مراحل قبل انجام دهيد.

مرحله چهارم براي تهيه پف پفي يلدا

سپس به مدت يك ساعت داخل يخچال قرار دهيد تا لايه‌‌‌ها خوب خودشان را بگيرند. سپس با چاقو يا كاترهاي مختلف آن را به شكل مكعبي برش بزنيد و داخل پودر نارگيل بغلتانيد.

اگر به خوردني‌هاي شب يلدا علاقه داريد سوپ انار، خوشمزه و خوش‌رنگ و ملس را هم در مجله دلتا بخوانيد.

نكات مهم

  • بهتر است بين افزودن هر لايه زمان زيادي ندهيد نهايت نيم ساعت تا لايه‌‌‌ها به هم بچسبند.
  • حتما چاقو را چرب كنيد تا راحت بتوانيد برش بزنيد.
  • ظرف را خيلي خوب چرب كنيد تا بتوانيد راحت پف پفي را برش بزنيد.

 پف پفي هندوانه اي

پيشنهاد مطالعهدسر ماست با انار و دارچين ، مخصوص شب يلدا را بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.