يكي از پيراشكيهاي لذيذ كه ميتوان به آساني در فصل سرد سال تهيه نمود پيراشكي كدو حلوايي است و البته از خواص آن هم بهره برد. كدو حلوايي بافتي نرم و مزهاي شيرين دارد.
يكي از پيراشكيهاي خوشمزهاي كه ميتوانيد در فصل پاييز و زمستان تهيه كنيد پيراشكي كدو حلوايي است. البته در فصلهاي ديگر هم ميتوانيد از پوره كدو حلوايي آماده براي تهيه آن استفاده كنيد. اين پيراشكيهاي كوچك خوشمزه را ميشود با انواع كرم و مربا پر كرد. با مجله دلتا همراه باشيد تا طرز تهيه پيراشكي كدو حلوايي را ياد بگيريم.
مواد لازم براي پيراشكي كدو حلوايي
- آرد سه و نيم ليوان
- پوره كدو حلوايي يك و نيم ليوان
- تخممرغ ۲ عدد
- شكر ۱/۴ ليوان
- پودر مخمر خشك ۱ قاشق غذاخوري
- نمك ۲ قاشق چايخوري سر خالي
- روغن مايع ۱/۴ ليوان
- آب ولرم ۱/۴ ليوان
- مربا يا مارمالاد به مقدار لازم
- پودر قند مقداري
طرز تهيه پيراشكي كدو حلوايي
مرحله اول
آرد، مخمر خشك، نمك و شكر را داخل كاسهاي بريزيد و مخلوط كنيد. تخممرغها و پوره كدو حلوايي را اضافه و خوب مخلوط كنيد. سپس آب ولرم و روغن را اضافه كنيد و چند دقيقه هم بزنيد تا خمير نرمي به دست بيايد.
مرحله دوم
خمير را داخل كاسهاي بگذاريد كه چرب كردهايد. روي ظرف را بپوشانيد و به مدت ۲ ساعت در جاي گرمي قرار دهيد تا خمير استراحت كند و حجم آن دو برابر شود.
مرحله سوم
پس از استراحت خمير را روي سطحي كه آردپاشي كردهايد پهن كنيد و با ليوان خمير را قالب بزنيد. خميرها را روي سينياي كه چرب كردهايد قرار دهيد و روي آنها را با نايلون بپوشانيد و به مدت ۳۰ دقيقه كناري قرار دهيد تا استراحت كنند.
مرحله چهارم
داخل قابلمه مقدار زيادي روغن بريزيد و روي حرارت متوسط قرار دهيد تا داغ شود. خميرها را به نوبت داخل روغن بيندازيد و با قاشق مدام حركت دهيد تا زماني كه پيراشكي سرخ شود و پف كند. سپس روي دستمال كاغذي يا توري قرار دهيد و روغن اضافي آن را بگيريد.
مرحله آخر پيراشكي كدو حلوايي
پيراشكيها را در حالي كه گرم هستند داخل پودر قند بزنيد تا تمام سطحشان به پودر قند آغشته شود. سپس با استفاده از مداد يا وسيله مشابه داخل هر پيراشكي حفرهاي ايجاد كنيد.
داخل حفرههاي پيراشكي را با مربا يا مارمالاد و يا با كرم پيراشكي پر كنيد و سرو نماييد (همچنين ميتوانيد با شكلات آبشده، انواع خامه و كرم نيز داخل اين پيراشكي را پر كنيد).
پيشنهاد مطالعه: نان خرمايي، سوغاتي مخصوص كرمانشاه را بخوانيد.