براي آشنايي با طرز تهيه كاپ كيك هندوانه با مجله دلتا همراه باشيد.
كاپ كيك هندوانه يكي از كيك هاي خوشمزه و مناسب سرو در شب يلدا است. كاپ كيك هندوانه يك كاپ كيك ساده است كه به راحتي تهيه ميشود و با كمي سليقه و دقت، يك دسر بي نظير خواهيد داشت.
مواد لازم تهيه كاپ كيك هندوانه :
- آب: يك پيمانه
- شير خشك: ۳ قاشق غذاخوري
- پودر ژله هندوانه: يك بسته
- تخم مرغ: ۳ عدد
- آرد سفيد: يك و يك چهارم پيمانه
- بيكينگ پودر: يك قاشق چاي خوري
- روغن: سه چهارم پيمانه
- شكر: سه چهارم پيمانه
- وانيل: نوك قاشق چاي خوري
- خامه قنادي به ميزان لازم
- رنگ سبز خوراكي به ميزان لازم
- رنگ قرمز خوراكي: نوك قاشق چاي خوري
طرز تهيه كاپ كيك هندوانه :
آب، شير خشك، پودر ژله هندوانه، روغن، شكر، وانيل و رنگ قرمز خوراكي را با هم مخلوط كرده و حدود ۵ دقيقه با همزن ميزنيم.
سپس ۳ عدد تخم مرغ به مواد افزوده و دوباره با همزن مخلوط ميكنيم.
آرد و بيكينگ پودر را با هم مخلوط كرده و ۳ بار الك ميكنيم. اين كار براي آن است كه هوا بين آن ها برود و كيك خوب پف كند. سپس به مواد كاپ كيك ميافزاييم. مواد را با ليسك هم ميزنيم. مواد را در قالب كاپ كيك ريخته و در فر كه از قبل گرم كردهايم، ميگذاريم.
پس از گذشت نيم ساعت كاپ كيك ها آماده هستند. آن ها را از فر بيرون ميآوريم تا خنك شوند. سپس از قالب جدا ميكنيم.
در فاصله اي كه كاپ كيك ها آماده ميشوند، خامه قنادي را فرم ميدهيم. براي اين كار خامه را آن قدر با چنگال ميزنيم كه حالت كرمي بگيرد. كمي از رنگ سبز خوراكي به خامه فرم گرفته اضافه كرده و با قيف روي كاپ كيك ها ميريزيم. در صورت تمايل ميتوانيد از كاكائو هاي خيلي ريز به عنوان هسته هندوانه استفاده كرده و روي خامه بگذاريد.
چگونه یک هندوانه خوب انتخاب کنیم؟