سوپ يك پيشغذاي عالي است كه با روشهاي مختلف و سبزيجات مقوي درست ميشود. سوپ غذايي سبك است و براي كساني كه مريض هستند و بهخصوص در دوران سرماخوردگي مفيد به نظر ميرسد.
سوپ، يكي از محبوبترين و لذيذترين پيشغذاهاي بينالمللي است كه با مواد غذايي مختلفي چون آب، سبزيجات، گوشت، روغن، ادويه، نمك و غيره درست ميشود. سوپها به دو نوع كلي غليظ و رقيق تقسيم ميشوند. سوپها در گذشته بهعنوان غذاي كامل سرو ميشدند و مواد تشكيلدهنده آنها، گوشت قرمز، گوشت ماكيان يا ماهي بوده است. با مجله دلتا همراه باشيد تا طرز تهيه سوپ قارچ و نودل خامه اي را ياد بگيريم.
اين غذاي سالم و خوشمزه، فوايد زيادي براي بدن دارد و ميتواند شما را در برابر بيماريها محافظت كند. سوپ سرشار از مواد مغذي و انواع ويتامينها است. با قرار دادن سوپ در برنامه غذايي ميتوانيد مقاومت بدن خود را بالا ببريد، آب بدن خود را در فصل زمستان تامين كنيد و با ايجاد احساس سيري، باعث جلوگيري از اضافه وزن شويد.
مواد لازم براي سوپ قارچ و نودل خامه اي
- تره فرنگي يا پيازچه ۲ عدد
- قارچ ۲۰۰ گرم
- نودل ۳۰۰ گرم
- شويد ۲ قاشق غذاخوري
- خامه ۱ ليوان
- آب مرغ ۱ ليوان
- سير ۳ حبه
- پنير پارمزان براي تزيين
- نمك و فلفل به مقدار لازم
طرز تهيه سوپ قارچ و نودل خامه اي
مرحله اول
داخل ماهيتابه چند قاشق روغن بريزيد و روي حرارت متوسط قرار دهيد تا داغ شود. سپس تره فرنگي يا پيازچه خرد شده را اضافه كنيد و تفت دهيد تا نرم شود.
مرحله دوم
قارچها را درشت خرد كنيد. سپس قارچ و سير خردشده را به تره فرنگيها اضافه نماييد. با حرارت متوسط تفت دهيد تا قارچها نرم و آب غذا كشيده شود.
مرحله سوم
پس از اينكه آب قارچها كشيده شد آب مرغ، خامه، شويد، نمك و فلفل را اضافه كنيد. هم بزنيد تا سوپ به جوش بيايد، حرارت را كم كنيد و نودل را با دست خرد كنيد و داخل سوپ بريزيد. سپس اجازه دهيد سوپ كمي بجوشد و غليظ شود. سوپ را در ظرف بكشيد و با پنير پارمزان رندهشده تزيين و سرو كنيد.
نكته سوپ قارچ و نودل خامه اي
- ميتوانيد داخل سوپ از مرغ پخته ريشريش شده هم استفاده كنيد.
- به جاي نودل هم ميتوانيد از پاستا يا ماكاروني فرمي استفاده كنيد.
پيشنهاد مطالعه: آش گندم و جو، مناسب روزهاي سرد را بخوانيد.