شيريني تر يكي از جذابترين شيرينيهايي است كه براي پذيرايي به عنوان دسر و عصرانه مورد استفاده قرار ميگيرد. اگر آن را بدون فر آماده كنيد راحتتر هم خواهد بود.
شيريني تر بدون فر يكي از انواع شيرينيهاي خوشمزه و پرطرفدار بينالمللي است كه با طعمهاي متنوعي درست ميشود. براي مشاهده آموزش كامل و مرحله به مرحله طرز تهيه شيريني تر در ادامه با مجله دلتا همراه باشيد.
مواد لازم براي شيريني تر بدون فر
- تخممرغ ۴ عدد
- شكر ۱ پيمانه
- شير ۱ پيمانه
- آرد يك و نيم پيمانه
- وانيل نوك قاشق چايخوري
- بكينگ پودر ۱ قاشق مرباخوري
- خامه فرم گرفته ۵۰۰ گرم
- شكلات تختهاي جهت تزيين ۱۰۰ گرم
- ميوه براي تزيين به ميزان لازم
طرز تهيه شيريني تر بدون فر
مرحله اول
تخممرغها را نيم ساعت زودتر از يخچال خارج ميكنيم تا به دماي محيط برسد. يك كاسه برداشته و تخم مرغها را درون آن ميشكنيم. شكر و وانيل به آن اضافه كرده و با دور تند همزن هم ميزنيم تا كرم رنگ و كشدار شود.
مرحله دوم
شير را كه به دماي محيط رسيده اضافه ميكنيم و با همزن حدود ۳۰ ثانيه ميزنيم، ميتوانيم آب را هم جايگزين شير كنيم. آرد الك كرده را با بكينگ پودر مخلوط و طي دو مرحله به مواد اضافه ميكنيم.
مرحله سوم
تابه را روي حرارتي كه شعلهپخشكن گذاشتهايم قرار ميدهيم و ۱۰ دقيقه صبر ميكنيم تا داغ شود، سپس كف تابه را چرب ميكنيم و مواد كيك را درون تابه ميريزيم. نيم ساعت زمان ميبرد تا كيك با حرارت ملايم پخته شود.
مرحله چهارم
بعد از نيم ساعت كيك حسابي پف كرده و پخته شده و به راحتي از تابه جدا ميشود. سپس اجازه ميدهيم كيك دو ساعت استراحت كند و كاملاً خنك شود. با چاقوي بزرگ كيك آن را برش ميزنيم.
مرحله پنجم
از چاقوي بلند و بزرگ براي برش كيك استفاده ميكنيم تا كارمان راحتتر باشد. براي شهدي كه روي كيك ميزنيم تا خامه كاملا به آن بچسبد، از يك قاشق غذاخوري عسل و ۳ قاشق غذاخوري آب استفاده ميكنيم.
مرحله ششم
عسل و آب را با هم مخلوط ميكنيم. براي اينكه عسل راحتتر حل شود، از آب ولرم براي اين كار استفاده ميكنيم. بعد با برس يك لايه از شهد را روي كيك ميماليم. بعد از خامه قنادي فرم گرفته شده يك لايه روي كيك ميزنيم و كاملا پخش ميكنيم.
مرحله هفتم
اندازه خامه بستگي به سليقه و ذائقه شما دارد. لايه دوم كيك را روي آن قرار ميدهيم. مجدد شهد را روي آن ميريزيم و بعد يك لايه نازك خامه ميريزيم. چون براي تزيين روي آن هم از خامه استفاده ميكنيم، يك لايه باريك كافي است تا زياد سنگين نشود.
مرحله هشتم
بعد دور كيك را كامل ميبريم تا وقتي شيريني را برش بزنيم تميز و يكدست باشد. شيريني را به شكل دلخواه تقسيم ميكنيم و برش ميزنيم. از ماسوره ساده استفاده كرده و روي شيريني را با خامه تزيين ميكنيم.
پيشنهاد مطالعه: براي مطالعه بيشتر مطلب طرز تهيه كلوچه فومن خانگي را بخوانيد.