• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه كباب بلغاري با ظاهري جذاب و متفاوت

۷ بازديد

كباب بلغاري يك انتخاب خيلي خوب براي گردش و تفريح و مسافرت‌ها است. شما مي‌توانيد كباب بلغاري را شب قبل تهيه كنيد و در ناهار به همراه برنج و ترشي ميل كنيد.

كباب بلغاري

كباب بلغاري چيست؟ يك كباب خوشمزه و عالي با ظاهري جذاب و متفاوت! اين كباب را هم با گوشت قرمز تهيه مي‌كنند و هم با گوشت مرغ تركيب مي‌نمايند. كباب بلغاري يك انتخاب عالي براي روزهاي تعطيل است، مخصوصا وقتي براي تفريح و گردش به طبيعت مي‌رويد. يا ناهار يك روز تعطيل، وقتي كه حوصله نداريد از خانه بيرون برويد و دوست داريد يك كباب تابه‌اي خاص و فوق‌العاده داشته باشيد. با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم براي كباب بلغاري

  • گوشت گوسفندي يا گوساله ۸۰۰ گرم
  • پياز ۲ عدد
  • فلفل دلمه‌اي ۲ عدد
  • نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه كباب بلغاري

مرحله اول

گوشت راسته گوسفندي يا فيله گوساله را به صورت نواري برش دهيد. تكه‌هاي گوشت بايد ضخامت كم و طول چند سانتي‌متري داشته باشند. مثلا طولي در حد ۱۰ يا ۱۲ سانتي‌متر خوب است.

طرز تهيه كباب بلغاري

مرحله دوم

حالا تكه‌هاي گوشت را داخل كاسه‌اي بريزيد. پيازها را به صورت حلقه‌اي برش بزنيد و به گوشت‌ها اضافه كنيد. نمك، فلفل و ادويه‌هاي دلخواه را روي گوشت بريزيد. سپس فلفل دلمه‌اي (يا فلفل سبز) را برش بزنيد. هسته‌هايش را جدا كرده و در كاسه بريزيد. روي كاسه را با كيسه پلاستيكي بپوشانيد و آن را در يخچال بگذاريد. حدود دو الي سه ساعت صبر كنيد تا گوشت كباب بلغاري مزه‌دار شود.

مرحله سوم

حالا كاسه را از يخچال خارج كنيد. اگر ضخامت گوشت زياد باشد، مي‌توانيد در اين مرحله آن را با گوشت‌كوب يا بيفتك‌كوب بكوبيد تا ضخامتش كم شده و بهتر بپزد. در اين مرحله بايد گوشت‌ها را رول كنيد. يك تكه گوشت برداريد و آن را رول كنيد. يك رول گوشت را داخل سيخ فرو كنيد و بعد آن يك برش فلفل و يك برش پياز قرار دهيد.

مرحله چهارم

اين كار را براي تمام تكه‌هاي گوشت تكرار كنيد. مي‌توانيد آن را در ‌ماهي‌تابه يا روي منقل و آتش بپزيد.

مرحله پنجم

وقتي كباب پخته و رنگ گوشت تيره شد آن را از روي حرارت برداريد و به همراه نان تازه يا پلو سرو كنيد.

نكات كليدي تهيه كباب بلغاري

  • اگر مي‌خواهيد كباب بلغاري در فر يا در ‌ماهي‌تابه آماده شود، بهتر است از دو يا سيخ چوبي كمك بگيريد تا رول گوشت از هم باز نشود.
  • كباب بلغاري گوشت و مرغ به اين صورت تهيه مي‌شود كه مابين رول‌هاي گوشت گوسفندي يا گوساله، رول فيله مرغ را قرار مي‌دهند.
  • در روش تهيه كباب بلغاري با مرغ مي‌توانيد براي طعم بيشتر از زعفران دم كرده و آبليمو هم استفاده كنيد.
  • اين كباب خوشمزه به خاطر نازك بودن گوشت زود پخته مي‌شود. پس آن را روي حرارت رها نكنيد.

دستور پخت كباب بلغاري

پيشنهاد مطالعهطرز تهيه پلو شوشتري با مرغ، غذاي بي‌نظير جنوبي را بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.