• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

شامي با سس انار ، غذاي مناسب براي شب يلدا

۹ بازديد

شامي كباب يكي از غذاهاي سنتي خوشمزه و محبوب ايراني است كه علاوه بر ايران در افغانستان و هند نيز آن را مي‌پزند.

شامي با سس انار

شامي با سس انار يكي از انواع شامي‌ها است كه در پاييز به خاطر رسيدن ميوه انار بيشتر تهيه‌ مي‌شود. شما به دلخواه‌ مي‌توانيد رب انار يا رب آلوچه را بنا به ذائقه خود در تهيه اين شامي استفاده كنيد، اما تركيب اين رب‌ها در كنار هم فوق‌العاده‌ مي‌شود. با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم

  • گوشت چرخ‌كرده كم‌چرب ۵۰۰ گرم
  • سيب‌زميني ۲ عدد
  • پياز ۲ عدد
  • سبزيجات معطر ۱/۴ پيمانه
  • رب گوجه‌فرنگي ۱‌ قاشق غذاخوري
  • نصف قاشق غذاخوري رب انار
  • رب آلوچه ۱/۲‌ قاشق غذاخوري
  • سير ۲ حبه
  • نمك، فلفل، زردچوبه و پودر پاپريكا به مقدار لازم

دستور پخت شامي با سس انار

طرز تهيه شامي با سس انار

مرحله اول

ابتدا يكي از سيب‌زميني‌ها را با مقداري آب بگذاريد تا كاملا بپزد. بعد از خنك شدن پوست بگيريد و اجازه دهيد تا خنك شود، سپس رنده ريز بزنيد و سيب‌زميني ديگر را به صورت خام پوست بگيريد و رنده بزنيد و داخل يك كاسه بريزيد.

مرحله دوم

در ادامه يكي از پيازها را پوست بگيريد و رنده كنيد و بعد از گرفتن آب پياز به همراه گوشت داخل كاسه بريزيد. همراه با ادويه‌ها خوب ورز دهيد تا مواد مخلوط شوند و اگر مواد خيلي شل بود‌ مي‌توانيد يك قاشق غذاخوري آرد نخودچي هم بيفزاييد. حالا مايه شامي را به مدت يك ساعت در يخچال قرار دهيد تا استراحت كند و منسجم شود.

مرحله سوم

داخل يك تابه مقداري روغن بريزيد تا داغ شود. سپس از مواد شامي برداريد و به دلخواه به آن فرم دهيد و داخل روغن داغ سرخ كنيد و برگردانيد تا طرف ديگر نيز سرخ شود. بدين ترتيب همه شامي‌ها را سرخ كنيد.

مرحله چهارم

در ادامه يكي‌ ديگر از پيازهاي باقي‌مانده را رنده ريز بزنيد و به همراه كمي روغن داخل تابه تفت دهيد. سپس به آن سير خردشده را اضافه كنيد و بعد رب‌ها را به همراه سبزيجات معطر افزوده و تفت داده تا بوي خامي رب‌ها از بين برود. بعد كمي نمك و فلفل سياه افزوده و مقداري آب جوش اضافه كنيد و بگذاريد تا سس به دماي جوش برسد.

دانه دانه شامي‌ها را داخل سس قرار دهيد و به مدت ۱۰ دقيقه بگذاريد تا سس غليظ شود و در كنار سيب‌زميني سرخ‌شده يا گوجه سرخ‌شده سرو كنيد.

نكات مهم

  • بسته به ذائقه خود‌ مي‌توانيد مقدار رب‌ها را تغيير دهيد و يا از شكر استفاده كنيد.
  • مي‌توانيد از كمي آبغوره نيز استفاده كنيد.
  • سبزيجات اگر شمالي باشد بسيار طعم و مزه بهتري خواهد داشت.

طرز تهيه شامي با سس انار

پيشنهاد مطالعهخورشت قليه مرغ، غذاي لذيذ جنوبي را بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.