با طرز تهيه سوپ برش، يك پيشغذاي بسيار لذيذ و مشهور روسي را خواهيد داشت و با طعم ويژه و منحصربهفرد آن، ميتوانيد يك مهماني مجلسي راه بيندازيد.
سوپ بُرش (Borsch) يك غذاي سنتي متعلق به روسيه و اروپاي شرقي است. ماده اصلي سوپ برش چغندر (لبو) است و همين باعث قرمزرنگ بودن اين سوپ ميشود. براي طعم بهتر، سوپ برش روسي را معمولا با ماست ترش، مايونز يا خامه سرو ميكنند. اين سوپ جديد و خوشمزه دستور پختي بسيار ساده دارد و به دليل تركيباتش يك سوپ رژيمي و مقوي براي فصل پاييز و زمستان محسوب ميشود. با مجله دلتا همراه شويد تا سوپ برش روسي را ياد بگيريم.
مواد لازم
- چغندر (لبو) ۳ عدد متوسط
- سيبزميني ۲ عدد متوسط
- پياز ۱ عدد متوسط
- كنسرو لوبيا ۴۰۰ گرم
- برگ بو ۲ عدد
- آب ۱۰ فنجان
- آب مرغ ۶ فنجان
- سس كچاپ ۲ قاشق غذاخوري
- آب ليمو ۴ قاشق غذاخوري
- فلفل سياه ۱/۴ قاشق چايخوري
- شويد خردشده ۱ قاشق غذاخوري
- روغن ۴ قاشق غذاخوري
- هويج ۲ عدد
- كلم پيچ نصف يك عدد
طرز تهيه سوپ برش روسي
مرحله اول
چغندرها (لبوها) را با ۱۰ فنجان آب در قابلمه بزرگي بريزيد و روي حرارت متوسط قرار دهيد. اجازه دهيد لبوها به مدت يك ساعت بپزد. طوري كه كاملا پخته و نرم شود و چاقو به راحتي داخل آن فرو برود. لبوها را از آب خارج كنيد و كنار بگذاريد. آب لبو را نگه داريد.
مرحله دوم
سيبزميني را بشوييد و پوست بگيريد. خرد كنيد و داخل آب لبو بريزيد. حدود ۱۵ تا ۲۰ دقيقه سيبزمينيها را بپزيد تا نرم شوند.
هويج را بشوييد و پوست آن را بگيريد. سپس آن را رنده كنيد. پياز را نيز پوست بكنيد و ريز خرد كنيد. در يك تابه ۴ قاشق روغن بريزيد و پياز و هويج را داخل آن بريزيد و به مدت ۷ الي ۱۰ دقيقه تفت دهيد تا نرم شوند. در انتها كچاپ را اضافه كنيد و مجددا چند دقيقه تفت دهيد.
نصف كلم را ريز خرد كنيد و به قابلمه سيبزميني اضافه كنيد.
مرحله سوم
لبوهاي پختهشده را با رنده درشت رنده كنيد. ميتوانيد آنها را به صورت خلالي نيز خرد كنيد. سپس لبوهاي خردشده را به قابلمه اضافه كنيد. ۶ فنجان آب مرغ، آب ليمو، برگ بو، فلفل و كنسرو لوبيا (به همراه سس كنسرو) را به سوپ برش اضافه كنيد و هم بزنيد.
هويج و پياز تفت داده شده را همراه با شويد خردشده داخل سوپ برش بريزيد. اجازه دهيد سوپ به مدت ۱۰ الي ۱۵ دقيقه بپزد تا جا بيفتد و كلمها كاملا نرم شوند.
سوپ برش روسي را با خامه ترش يا مايونز و كمي شويد تازه تزيين كنيد.
پيشنهاد مطالعه: ساندويچ گوشت و قارچ يك شام خوشمزه را بخوانيد.