• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

ساندويچ گوشت و قارچ يك شام خوشمزه

۱۴ بازديد

ساندويچ گوشت بسيار خوشمزه بوده و به راحتي تهيه مي‌شود و گزينه مناسبي براي روزهايي است كه زمان زيادي براي تهيه غذا نداريد.

ساندويچ گوشت و قارچ

ساندويچ گوشت و قارچ يا نان شكم پر گوشت و قارچ در واقع يك نان باگت است كه از گوشت و قارچ پخته و پنير و چند ماده ديگر پر شده، داخل فويل پيچيده و در فر پخته شده است. بعد از خارج شدن ساندويچ گوشت و قارچ از فر، به صورت ورقه ورقه بريده و سرو مي‌شود. باگت از نان‌هاي فرانسوي است كه مي‌توان آن را با مواد مختلفي پر كرد. ولي تفاوت اين ساندويچ گوشت و قارچ با ديگر ساندويچ‌ها اين است كه اين بار نان هم داخل فر مي‌رود دوباره پخته مي‌شود. اين كار ساندويچ را بسيار لذيذتر مي‌كند. با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم

  • نان باگت ۱ عدد
  • قارچ ورقه‌شده ۲۰۰ گرم
  • پياز متوسط ۱ عدد
  • گوشت چرخ‌كرده ۴۵۰ گرم
  • خردل زرد ۲ قاشق غذاخوري
  • آويشن ۱/۲ قاشق چاي‌خوري
  • نمك و فلفل به مقدار كافي
  • روغن زيتون ۱ قاشق غذاخوري
  • پنير ورقه‌اي ۸ عدد
  • جعفري خردشده ۱ قاشق غذاخوري

طرز تهيه ساندويچ گوشت

طرز تهيه ساندويچ گوشت و قارچ

 مرحله اول

روغن زيتون را داخل تابه‌اي بريزيد و آن را روي شعله متوسط داغ كنيد. پياز را به صورت نگيني خرد كنيد و داخل روغن بريزيد. حدود ۳ دقيقه پياز را تفت دهيد. سپس قارچ ورقه‌شده را اضافه كنيد و ۱۰ دقيقه ديگر به تفت دادن ادامه بدهيد.

مرحله دوم

نمك، فلفل و جعفري خردشده را اضافه نماييد و خوب هم بزنيد تا ادويه كاملاً با مواد مخلوط شود. ۲ دقيقه ديگر به تفت دادن ادامه دهيد، سپس مخلوط قارچ را در ظرفي بريزيد و كنار بگذاريد.

مرحله سوم

خردل را در تابه كه هنوز داغ است بريزيد و آن را در تابه پخش كنيد. سپس گوشت چرخ‌كرده را روي آن بريزيد و به خوبي با خردل مخلوط كنيد. آويشن را به گوشت اضافه كنيد و هم بزنيد. ۵ دقيقه گوشت را بپزيد تا قهوه‌اي رنگ شود. سپس گوشت را از روي حرارت برداريد و روغن اضافه آن را بگيريد.

مرحله چهارم

نان باگت را از وسط نصف كنيد و خمير داخل آن را خارج كنيد تا به شكل دو كاسه دراز در بيايد. تركيب گوشت را در يكي از نصف نان‌ها بريزيد. سپس ۸ ورقه پنير را روي گوشت قرار دهيد. در آخر هم تركيب قارچ را با قاشق روي پنير بريزيد. نصف نان باگت ديگر را روي قارچ بگذاريد و ساندويچ را در فويل آلومينيومي بپيچيد.

مرحله آخر

حال ساندويچ را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقيقه در فر كه از قبل با دماي ۱۷۵ درجه گرم شده قرار دهيد. بعد از خارج كردن از فر ۵ دقيقه صبر كنيد تا كمي خنك شود. ساندويچ گوشت و قارچ را از فويل خارج كنيد و به شكل لايه لايه ببريد و سرو نماييد.

دستور پخت ساندويچ قارچ و گوشت

پيشنهاد مطالعهطرز تهيه كباب يوناني، خوشمزه و بي‌نظير را بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.