• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه آبگوشت باميه ، مقوي و سالم

۹ بازديد

آبگوشت، يكي از مهم‌ترين و اصيل‌ترين غذاهاي ايراني است كه در تمام استان‌هاي كشور، به‌دليل مواد مغذي و طعم لذيذ آن، طرفداران بسياري دارد و بيشتر خانواده‌ها، اين غذا را در برنامه غذايي خود مي‌گنجانند.

طرز تهيه آبگوشت باميه

آبگوشت باميه يكي از انواع آبگوشت‌هاي سنتي ايراني است. اين آبگوشت همانند ديگر آبگوشت‌ها با گوشت يا ماهيچه تهيه مي‌شود و بسيار ساده و مقوي است و با نان تازه تليت مي‌شود. آبگوشت باميه را مي‌توانيد براي ناهار يا شام تهيه كنيد. اين آبگوشت به واسطه داشتن باميه بسيار مقوي است زيرا باميه خاصيت خيلي زيادي دارد و براي دفع سموم بدن، تقويت‌كننده مغز و كمك به سيستم ايمني بدن و … مفيد است. شما مي‌توانيد باميه را در برنامه هفتگي و بين غذاهاي خود جاي دهيد. با مجله دلتا همراه باشيد تا طرز تهيه آبگوشت باميه را ياد بگيريم.

مواد لازم

  • گوشت يا ماهيچه ۳۵۰ گرم
  • باميه ۱۵۰ گرم
  • پياز ۲ عدد
  • سير ۲ حبه
  • گوجه فرنگي ۳ عدد
  • رب ۱ قاشق غذاخوري
  • ليموعماني ۱ عدد
  • نمك، فلفل سياه، زردچوبه به مقدار لازم

آبگوشت باميه

طرز تهيه آبگوشت باميه

مرحله اول

براي تهيه اين آبگوشت اصلا نيازي به حبوبات خاصي نداريد و فقط بايد باميه‌ها را از قبل بشوييد و كلاهك آن را برش بزنيد، به طوري كه مايع لزج آن خارج نشود. شما مي‌توانيد از باميه با هر سايزي براي تهيه اين آبگوشت استفاده كنيد.

مرحله دوم

در ادامه پياز را پوست بگيريد و به اندازه دلخواه برش بزنيد. سپس داخل قابلمه مورد نظر با كمي زردچوبه و فلفل سياه تفت دهيد تا سبك شود. سير را اضافه كنيد و در ادامه گوشت را اضافه كرده و به همراه پياز تفت دهيد تا كمي گوشت سرخ شود.

مرحله سوم

در ادامه رب را اضافه كنيد و به همراه گوشت تفت دهيد تا بوي خامي رب از بين برود. سپس چند ليوان آب جوش روي گوشت ريخته و بگذاريد با حرارت كم بپزد. حتما بايد آب جوش بريزيد، ريختن آب سرد روي گوشت باعث ديرپز شدن آن مي‌شود.

مرحله چهارم

در ادامه گوجه‌فرنگي را برش بزنيد. مي‌توانيد گوجه‌ها را به صورت حلقه‌شده استفاده يا رنده كنيد و داخل تابه كمي تفت دهيد. سپس باميه‌ها را تميز و اضافه كنيد و بعد ليموعماني كه از قبل خيس كرده و هسته آن را خارج كرديد اضافه كنيد و بعد از پخت و جا افتادن همه مواد نمك آن را اندازه و با نان تازه سرو كنيد.

دستور پخت آبگوشت باميه

پيشنهاد مطالعهچلو گوشت مجلسي ، غذاي اصيل ايراني را بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.