بستني انار يك دسر ايراني خوشمزه ويژه شب يلدا است.
اين روز ها با نزديك شدن به شب يلدا، بازار خوراكي ها و غذا هاي يلدايي داغ داغ است. بستني انار يكي از دسر هاي ويژه اين شب است كه طعم خوب و ملسي دارد. اين بستني خانگي را زودتر آماده كرده و در فريزر نگهداري كنيد. براي آشنايي با طرز تهيه بستني انار با مجله دلتا همراه باشيد.
مواد لازم تهيه بستني انار :
خامه پر چرب: ۳۵۰ گرم
شير پر چرب: نصف فنجان
شكر: ۱۷۰ گرم
آرد ذرت: يك و نيم قاشق غذاخوري
نمك: يك هشتم قاشق چاي خوري
آب انار: يك و يك چهارم فنجان
آبليمو: يك قاشق چاي خوري
طرز تهيه بستني انار :
با اين مقدار مواد اوليه حدود يك ليتر بستني خواهيد داشت.
شير و خامه حتماً بايد پر چرب باشند تا طعم بستني بهتر شود.
آرد ذرت را دو بار الك كرده و كنار بگذاريد.
در قابلمه اي بزرگ و گود، خامه، شير، شكر و آرد ذرت الك شده را با هم مخلوط كنيد. قابلمه را روي حرارت ملايم بگذاريد تا به جوش بيايد. توجه كنيد زير قابلمه زياد نباشد تا مواد ته نگيرند و بوي سوختگي ندهند.
پس از جوش آمدن، مواد را آرام هم بزنيد. پس از گذشت دو دقيقه، قابلمه را از روي حرارت برداريد. نمك، آب انار و آبليمو را به مواد افزوده، آن ها را با هم مخلوط كنيد.
مواد بستني را در كاسه اي ريخته و در يخچال بگذاريد تا خنك شود. پس از خنك شدن از يخچال بيرون آورده و در دستگاه بستني ساز بريزيد.
بستني را در يك ظرف در دار محكم ريخته و در فريزر بگذاريد. براي اينكه بستني انار خوب خودش را بگيرد و آماده شود، بايد حداقل دو ساعت در فريزر بماند.
بيست دقيقه قبل از سرو كردن بستني انار، آن را از فريزر بيرون آورده و در يخچال بگذاريد.
بستني انار را با دانه هاي انار تزيين و سرو كنيد.
مطالب بيشتر در مجله آشپزي دلتا....