• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

ته چين بادمجان و گوشت چرخ‌كرده

۸ بازديد

از بادمجان و گوشت براي تهيه اين ته‌چين استفاده شده و بسيار خوشمزه و مجلسي است. مي‌توانيد براي يك وعده نهار يا شام بي‌نظير آن‌را تهيه كنيد.

ته چين بادمجان

ته چين بادمجان و گوشت يكي از لذيذترين انواع ته چين‌ است. بهتر است براي تهيه اين غذا از بادمجان‌هاي قلمي و كشيده با پوست براق استفاده كنيد. شما مي‌توانيد از گوشت خورشتي يا تكه‌اي استفاده كنيد و يا براي سرعت در تهيه ته چين از گوشت چرخ كرده استفاده كنيد. امروز در مجله دلتا ته چين بادمجان و گوشت چرخ كرده بدون فر را به شما آموزش خواهيم داد همراه ما باشيد.

مواد لازم براي تهيه ته چين بادمجان و گوشت

  • برنج ۳ پيمانه
  • بادمجان ۲ عدد
  • گوشت چرخ‌كرده ۳۰۰ گرم
  • پياز يك عدد
  • سير يك حبه
  • ماست يك پيمانه
  • تخم‌مرغ ۲ عدد
  • گلاب يك قاشق غذا‌خوري
  • زعفران دم كرده غليظ به مقدار لازم
  • نمك، فلفل سياه، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهيه ته چين بادمجان و گوشت چرخ كرده

مرحله اول: آماده سازي مواد مياني

ابتدا پياز را خلالي خرد كنيد و كمي در روغن تفت دهيد وقتي سبك شد كمي زردچوبه اضافه كنيد و سپس سير را نيز اضافه كنيد و تفت دهيد تا عطر سير بلند شود. در ادامه گوشت‌ چرخ‌كرده را اضافه كنيد و تفت دهيد تا گوشت تغيير رنگ دهد و پخته شود سپس كمي فلفل سياه و نمك به گوشت بزنيد و از روي حرارت برداريد.

مرحله دوم: آماده سازي بادمجان

در ادامه بادمجان‌ها را پوست بگيريد و حلقه‌اي خرد كنيد و داخل محلول آب و نمك به مدت ۳۰ دقيقه قرار دهيد تا تلخي آن گرفته شود سپس آبكش كنيد و بگذاريد تا آب اضافي آن كشيده شود و بعد داخل روغن داغ سرخ كنيد تا طلايي شود.

مرحله سوم: آماده سازي مايه ته چين

در ادامه داخل يك كاسه ماست و زعفران و تخم‌مرغ و گلاب را بريزيد و با چنگال هم بزنيد تا با هم مخلوط شوند سپس برنج را كه از قبل با كمي نمك خيس كرديد را روي حرارت قرار دهيد تا به جوش بياد.

مرحله چهارم: پخت ته چين گوشت و بادمجان

در ادامه كف روي برنج را بگيريد و كمي برنج را زنده‌تر از هميشه از روي حرارت برداريد و آبكش كنيد. برنج را با مخلوط ماست خوب هم بزنيد و قابلمه را روي حرارت قرار دهيد، كف قابلمه روغن ريخته تا داغ شود نصف برنج را داخل قابلمه ريخته و با كفگير خوب صاف كنيد سپس گوشت چرخ‌كرده و بادمجان‌هاي سرخ شده را اضافه كنيد و كمي فشار دهيد سپس بقيه برنج را بريزيد و بگذاريد ته چين به مدت يك ساعت دم بگذاريد تا طلايي شود. در انتها كمي كره روي ته چين بگذاريد و روي ديس برگردانيد و با بادمجان و زرشك تزئين كنيد. نوش جان!

نكات كليدي ته چين بادمجان و گوشت خوشمزه

  • مي‌توانيد كمي رب گوجه يا گوجه پوره شده به گوشت اضافه كنيد.
  • اين ته چين را مي‌توانيد در فر نيز تهيه كنيد.
  • سعي كنيد مواد ته چين در مركز ريخته شود و از كنارها فاصله داشته باشد تا در هنگام پخت نسوزد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب طرز تهيه كباب لا پلو، تجربه‌اي متفاوت را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.