• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه تارت كيك شكلاتي ساده و خوشمزه بدون خامه

۸ بازديد
تارت كيك شكلاتي، بين كيك و تارت است و طعم هيجان انگيزي دارد. براي تنوع در تهيه كيك‌ها نيز گزينه بسيار مناسبي است.
تارت كيك شكلاتي

تارت كيك شكلاتي يكي از انواع كيك‌ها است، كه با تارت‌ها خمير متفاوتي دارد و به خاطر شباهت آن به تارت به اين اسم مشهور شده است البته بايد گفت اين تارت كيك تركيبي از هر دو است نه به‌اندازه كيك پف دارد، ولي بافت نرمي دارد و در قالب تارت تهيه مي‌شود.  طعم و مزه بسيار خوبي دارد و يك دسر جذاب عالي است و براي دورهمي بسيار مناسب است. امروز در مجله دلتا طرز تهيه تارت كيك شكلاتي بدون خامه را به شما آموزش خواهيم داد همراه ما باشيد.

مواد لازم براي تهيه تارت كيك شكلاتي

  • آرد ۱۵۰ گرم
  • تخم‌مرغ ۲ عدد
  • شكر ۹۰ گرم
  • شير يك پيمانه
  • روغن ۱/۲ پيمانه
  • پودر كاكائو ۱.۵ ق غذاخوري
  • بيكينگ‌پودر يك قاشق چاي‌خوري
  • وانيل يك قاشق چاي‌خوري

طرز تهيه تارت كيك شكلاتي بدون خامه

مرحله اول: آماده‌سازي

ابتدا همه مواد كيك را از يخچال خارج و در دماي محيط قرار دهيد تا هم‌دما شوند. فر را با ۱۸۰ درجه روشن كنيد تا گرم شود. آرد و بيكينگ‌پودر و پودر كاكائو را باهم مخلوط و سه بار الك كنيد.

مرحله دوم: هم زدن تخم‌مرغ

در ادامه تخم‌مرغ‌ها را داخل كاسه ريخته و شكر و وانيل را اضافه كنيد و با همزن برقي به مدت ۵ الي ۶ دقيقه بزنيد تا كرمي رنگ و حجيم شود و بعد شير را اضافه كنيد و يك دقيقه ديگر هم بزنيد تا مواد مخلوط شود.

مرحله سوم: تهيه مايه تارت كيك

در ادامه روغن مايه را نيز اضافه كنيد و هم بزنيد، سپس مخلوط خشك آرد را اضافه كنيد و با دور كند همزن بزنيد تا مواد مخلوط شود. دقت كنيد نبايد زياد با همزن بزنيد تا اثر بيكينگ‌پودر از بين برود.

مرحله چهارم: پخت تارت كيك شكلاتي

در ادامه داخل يك قالب تارت را با كره خوب چرب كنيد سپس مايه تارت كيك را داخل قالب ريخته و سه بار به سطح بكوبيد تا هواي اضافي آن خارج شود، سپس در فر از قبل گرم شده قرار دهيد و به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقيقه در دماي ۱۸۰ قرار دهيد تا پخته شود البته ممكن است اين زمان بسته به فر شما متفاوت باشد، حتما با خلال‌دندان كيك را چك كنيد سپس از قالب خارج كنيد و با شكلاتي و خامه قنادي تزئين كنيد. نوش جان!

نكات كليدي در تهيه تارت كيك شكلاتي خوشمزه

  • اگر دوست داريد مانند عكس روي كيك شكلاتي شود يك‌لايه خامه قنادي زده و بعد ۱۰۰ گرم خامه با ۲۰۰ گرم شكلات بن ماري كنيد و روي كيك ريخته و براي ۲ ساعت در يخچال قرار دهيد سپس برش بزنيد.
  • شما از هر نوع ظرفي مي‌توانيد براي تهيه اين تارت كيك استفاده كنيد.
  • براي تهيه در فر برقي و توستر دما را ۲۰ درجه كمتر تنظيم كنيد.
  • اگر فر شما كانوكشن ندارد در انتها چند دقيقه گريل را روشن كنيد تا سطح كيك نيز پخته شود.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه انواع دسر لذيذ مطلب پودينگ انبه، دسري خاص و خوش طعم را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.