• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

خوراك گوشت و بادمجان به سبك تركي

۱۰ بازديد
براي تهيه اين غذا مواد اوليه به صورت مجزا آماده مي‌شوند و سپس با يك چينش خاص و جذاب در كنار هم قرار مي‌گيرند و براي پخت نهايي در فر آماده مي‌شوند.
خوراك گوشت و بادمجان تركي

فرهنگ آشپزي ايراني و تركي شباهت زيادي با هم دارند و غذاهاي تركي اكثرا با ذائقه‌ ما ايراني‌ها بسيار سازگار هستند. مانند ما ايراني‌ها، ترك‌ها هم از گوشت در غذا بسيار لذت مي‌برند و به همين دليل غذاهاي گوشتي متنوعي دارند. براي چشيدن يك غذاي گوشتي تركي خوشمزه و آسان، با مجله دلتا همراه باشيد تا طرز تهيه خوراك گوشت و بادمجان تركي را به شما آموزش دهيم.

خوراك گوشت تركيه‌اي از گوشت و سبزي‌هاي مختلف مانند بادمجان و سيب زميني و گوجه تهيه مي‌شود. اين غذا را در ظرف‌هاي مناسب داخل فر طبخ مي كنند. اين خوراك لذيذ را مي‌توان با نان يا در كنار برنج سرو نمود.

مواد لازم خوراك گوشت و بادمجان تركي

  • گوشت چرخ شده ۲۵۰ گرم
  • سيب زميني ۲ عدد بزرگ
  • بادمجان ۲ عدد بزرگ
  • فلفل دلمه‌‌اي يك عدد
  • گوجه فرنگي ۲ عدد
  • پياز يك عدد
  • تخم مرغ يك عدد
  • آرد سوخاري ۳ قاشق غذاخوري
  • رب گوجه فرنگي يك و نيم قاشق غذاخوري
  • آب ليموترش تازه ۳ قاشق غذاخوري
  • آب يك و نيم پيمانه
  • روغن زيتون ۲ قاشق غذاخوري
  • روغن مايع ۴ قاشق غذاخوري
  • پودر سير، سماق، زيره، نمك، فلفل سياه و پودر پاپريكا  به ميزان لازم

طرز تهيه خوراك گوشت و بادمجان تركي

  • سيب زميني‌ها را حلقه حلقه كنيد و در روغن سرخ كنيد.
  • بادمجان‌ها را  نيز حلقه حلقه كرده و در روغن جداگانه سرخ كنيد.
  • پياز را رنده كنيد و آب آن را بگيريد. سپس با گوشت چرخ شده، آرد سوخاري، روغن زيتون، تخم مرغ و ادويه‌ها را مخلوط كنيد. گوشت را چنگ بزنيد تا مواد كاملا به خرد آن برود.
  • در يك ظرف ديگر رب گوجه فرنگي را با آب ليموترش، روغن مايع، نمك و فلفل و آب مخلوط كنيد.
  • يك ظرف مناسب براي پخت در فر انتخاب كنيد و سيب زميني‌ها را كف آن بچينيد. سپس بادمجان‌ها را روي آن قرار دهيد. بعد از آن گوشت را تقسيم كنيد. هر قسمت گوشت را روي يكي از بادمجان‌ها قرار دهيد و با قاشق به اندازه قطر بادمجان‌ پهن كنيد.
  • روي گوشت فلفل دلمه‌اي حلقه شده بچينيد و به عنوان لايه‌ آخر، گوجه فرنگي حلقه شده قرار دهيد.
  • سس ربي كه از قبل تهيه كرده‌ايد را با ملاقه روي غذا بريزيد. سپس ظرف را به مدت ۶۰ دقيقه با حرارت ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد در فر قرار دهيد. غذاي شما آماده است.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب دستور پخت قرمه سبزي با رب گوجه فرنگي را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.