• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

خورشت آلو و اسفناج با بوقلمون

۱۱ بازديد

 

اسفناج حاوي ويتامين C، ويتامين A، منگنز، روي، آهن، كلسيم، سلنيوم و پروتئين بوده و به پيشگيري از سرطان، درمان بيماري قلبي و ديابت، همچنين لاغري و كاهش وزن كمك مي‌كند.
طرز تهيه خورشت آلو اسفناج

خورشت آلو اسفناج يكي از انواع خورشت‌هاي ايراني است كه به عنوان يك خورشت مجلسي شناخته مي‌شود. اين غذا علاوه‌بر اين‌كه طعم بسيار خوبي دارد، به دليل وجود اسفناج و گوشت بوقلمون براي بدن هم بسيار مفيد است. معمولا خورشت آلو اسفناج را با گوشت قرمز درست مي‌كنند، اما مي‌توان آن را با گوشت‌هاي سفيد مانند گوشت مرغ و بوقلمون هم تهيه كرد. حالا كه متوجه شديد اين غذا چقدر مفيد و البته لذيذ است، هر چه زودتر دست به كار شويد و اين غذاي خوشمزه را تهيه كنيد. در ادامه با مجله دلتا همراه باشيد تا طرز تهيه خورشت آلو اسفناج با بوقلمون را به شما آموزش دهيم.

مواد لازم براي تهيه خورشت آلو و اسفناج با بوقلمون

  • گوشت بوقلمون ۵۰۰ گرم
  • آلو ۲۵۰ گرم
  • آبليمو يك قاشق چاي‌خوري
  • شنبليله خشك يك قاشق غذاخوري
  • اسفناج ۲ كيلوگرم
  • پياز يك عدد
  • زعفران نصف قاشق چاي‌خوري
  • نمك و فلفل به مقدار لازم

طرز تهيه خورشت آلو و اسفناج با بوقلمون

مرحله اول

براي تهيه خورشت آلو اسفناج با گوشت بوقلمون ابتدا اسفناج‌ها را پاك كرده و آن‌ها را بشوييد. سپس اسفناج‌ها را درشت خرد كنيد. يك ماهيتابه روي اجاق گذاشته و در آن كمي روغن بريزيد. اسفناج‌هاي خرد شده را به آن اضافه كرده و خوب تفت دهيد تا آب اسفناج‌ها كاملا گرفته شود. سپس شعله را خاموش كنيد.

مرحله دوم

در يك ظرف كمي آب ريخته و آلو را در آن بريزيد تا خيس بخورد.

مرحله سوم

گوشت بوقلمون را خرد كرده و آن را بشوييد. زعفران را مانند چاي در قوري كوچك مخصوص دم كنيد. پياز را ريز خرد كنيد. يك ماهيتابه كوچك روي اجاق گذاشته و سه تا چهار قاشق غذاخوري روغن به آن اضافه كرده و پياز خرد شده را در آن تفت دهيد. سپس گوشت بوقلمون تكه تكه شده را در قابلمه ريخته و زعفران دم ‌كرده را به آن اضافه كنيد. سه ليوان آب هم به آن بيفزاييد و اجازه دهيد روي حرارت ملايم بماند تا خوب بپزد.

مرحله چهارم

زماني‌كه گوشت بوقلمون پخته شد، اسفناج و آلوي خيس شده را به‌ همراه نمك و فلفل و آبليمو به قابلمه اضافه كنيد. اجازه دهيد خورشت به مدت ۹۰ دقيقه روي اجاق بماند تا جا بيفتد. به ياد داشته باشيد كه ميزان نمك و فلفل به ذائقه شما بستگي دارد. بنابراين مي‌توانيد ميزان آن را به‌دلخواه كم يا زياد كنيد.

مرحله پنجم

در پايان پخت خورشت آلو اسفناج، يك ماهيتابه كوچك روي اجاق گذاشته و شنبليله خشك را در كمي روغن داغ كرده و به آن اضافه كنيد. خورشت را در ظرف مورد نظر ريخته و نوش جان كنيد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب خورشت انبه با مرغ، ساده و با طعمي هيجان انگيز را مطالعه كنيد.



تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.