• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه ران مرغ كبابي مزه‌دار شده، خوشمزه در فر

۱۰ بازديد
ران مرغ كبابي يكي از روش‌هاي تهيه مرغ براي مهماني و يا خانواده مي‌باشد، كه در فر تهيه مي‌شود. براي افرادي كه تنوع غذايي رو دوست دارند و به سلامتي خود نيز اهميت مي‌دهند بسيار مناسب است.
ران مرغ كبابي

براي اين غذا از قسمت ران مرغ استفاده مي‌شود زيرا براي كباب كردن بسيار مناسب است و بر اثر حرارت خشك نمي‌شود و كمي چرب‌تر از سينه مي‌باشد. شما مي‌توانيد ران مرغ كبابي را براي مهماني و مجالس خود به‌همراه كته تهيه و سرو كنيد. يا اگر دوست داريد طعم و مزه‌هاي مختلف براي طعم‌دار كردن و پخت مرغ امتحان كنيد، گزينه ران مرغ كبابي را تست كنيد. امروز در مجله دلتا ران مرغ كبابي مزه‌دار شده خوشمزه و مجلسي در فر را به شما آموزش خواهيم داد. همراه ما باشيد.

مواد لازم براي تهيه ران مرغ كبابي و مجلسي

  • ران مرغ ۵ تكه
  • شير يك پيمانه
  • روغن زيتون ۲ قاشق غذا‌خوري
  • رب گوجه‌فرنگي يك قاشق غذا‌خوري
  • سس مايونز يك قاشق غذا‌خوري
  • سير ۲ حبه
  • نمك، فلفل سياه، پولبيبر، پاپريكا، پودر‌ سير، پودر پياز، آويشن به مقدار لازم

طرز تهيه ران مرغ كبابي مجلسي و مزه دار شده در فر

مرحله اول: آماده‌سازي سس

ابتدا براي تهيه اين غذا بايد سس را آماده كنيد. براي تهيه سس رب، سس، تمام ادويه‌ها و سير رنده شده را به همراه روغن زيتون و شير داخل يك كاسه بريزيد و با همزن دستي مواد را خوب هم بزنيد. اگر پودر پياز در دسترس نداشتيد از يك عدد پياز خلالي شده استفاده كنيد.

مرحله دوم: مزه‌دار كردن

ران مرغ را از قبل شسته و با دستمال رطوبت اضافي آن را بگيريد. روي ران مرغ‌ها را با چاقو خط انداخته تا مزه‌ها كاملا وارد ران مرغ شوند و مزه‌دار شوند. حالا ران‌ها را داخل كاسه ريخته و سس آماده شده را روي آن بريزيد و خوب ماساژ دهيد. سپس روي كاسه را بپوشانيد و براي ۲ الي ۳ ساعت در يخچال قرار دهيد تا مزه‌ها به خورد هم بروند و ران‌ها مزه‌دار شوند.

مرحله سوم: تهيه ران كبابي

در ادامه فر را با دماي ۱۸۰ روشن كنيد تا گرم شود. سپس سيني فر را خارج و با كاغذ روغني بپوشانيد. ران‌ها را از سس جدا كنيد و روي كاغذ روغني قرار دهيد و مجدد روي آن‌ها را با كاغذ روغني بپوشانيد.

مرحله چهارم: پخت ران كبابي مرغ

حالا سيني فر را در فر از قبل گرم شده به مدت ۵۰ الي يك ساعت در دماي ۱۹۰ قرار دهيد تا ران‌ها برشته شوند. براي طلايي شدن در انتها كاغذ روغني روي ران‌ها را برداشته و گريل را روشن كنيد تا سطح آن برشته شود سپس به همراه پلو مخصوص خود ميل كنيد. نوش جان!

نكات كليدي در تهيه ران مرغ كبابي در فر

  • شير باعث لطافت ران مرغ مي‌شود و اصلا در طعم آن تاثير‌گذار نيست.
  • اگر ادويه اورگانو در دسترس داشتيد اضافه كنيد.
  • پول بيبر يك نوع ادويه تركي مي‌باشد كه در عطاري‌ها موجود است.
  • مي‌توانيد از كتف و يا بال نيز در تهيه اين ران كبابي استفاده كنيد.
  • زمان پخت بسته به اندازه و مدل فر متفاوت است.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ كباب نگيني تابه‌اي، خوشمزه و آسان را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.