چوربا تركيه يك نوع سوپ است ولي با سوپ ما متفاوت است، زيرا كمي غليظ است و زياد رقيق نيست. چوربا تركي بهصورت گرم و سرد سرو ميشود. ميتوانيد اين چوربا را تهيه كنيد و براي پيشغذا براي مهماني يا بهعنوان يك عصرانه براي دورهمي يا شام سبك طبخ كنيد. امروز در مجله دلتا چوربا با ماست را به شما آموزش خواهيم داد، همراه ما باشيد.
مواد لازم براي تهيه چوربا تركي
- سينه مرغ ۱/۲ عدد
- پياز يك عدد
- رشته سوپ يك پيمانه
- ماست يك پيمانه
- زرده تخممرغ يك عدد
- آرد ۲ قاشق غذاخوري
- كره ۳ قاشق غذاخوري
- نعناع يك قاشق غذاخوري
- پولبيبر و فلفل قرمز براي تزئين به مقدار لازم
طرز تهيه چوربا تركي با ماست
مرحله اول
ابتدا سينه مرغ را بهصورت مكعبي خرد كنيد و داخل قابلمه بريزيد و بعد پياز را درشت خرد كنيد. سپس بههمراه كمي نمك و آبجوش بگذاريد تا سينه مرغ كاملا پخته و نرم شوند.
مرحله دوم
در كاسهاي ديگر ماست به همراه آرد و زرده تخممرغ را كاملا با همزن دستي بزنيد تا مخلوط يكدست و رقيق به دست آيد. دقت كنيد زرده در غذا پخته ميشود و مانع بريدن چوربا ميشود و اصلا طعم و مزه آن در غذا مشخص نيست. مانند آش دوغ كه براي نبريدن، ماست اضافه ميكنيم.
مرحله سوم
حالا مخلوط ماست را به سينه پخته شده اضافه كنيد و پياز را از داخل قابلمه جدا كنيد. ماست را افزوده و با همزن دستي خوب هم بزنيد حالا نوبت افزودن رشته است. اگر رشته در منزل نداريد، برنج را جايگزين كنيد و يا به دلخواه از كمي رشته آشي ريز شده استفاده كنيد.
مرحله چهارم
در ادامه ۱۰ دقيقه زمان دهيد تا چوربا كمكم غليظ شود در همين حين كره را داخل تابه ريخته و بگذاريد تا ذوب شود سپس نعنا خشك را اضافه كنيد و به مدت ۳۰ ثانيه با كره تفت دهيد سپس به چوربا اضافه كنيد. وقتي غليظ شد داخل كاسه ريخته به همراه پولبيبر و فلفل قرمز تزئين كنيد. نوش جان!
نكات كليدي در تهيه چوربا تركيه
- بهدلخواه براي جايگزيني رشته از ماكارونيهاي شكلدار نيز ميتوانيد استفاده كنيد.
- وقتي ماست را اضافه ميكنيد بايد مداوم هم بزنيد تا چوربا نبرد.
- ماست بايد چكيده و غليظ باشد و ماست شل براي اين چوربا مناسب نيست.
پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب طرزتهيه بورك با هرچيزي كه در يخچال داريد! را مطالعه كنيد.