• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه باقالي پلو با ماهيچه، مخصوص مهماني‌ها

۹ بازديد
قدمت اين غذاي مجلسي كه به جرات مي‌توان آن را خوشمزه‌ترين غذاي ايراني دانست، به عصر حكومت صفويان برمي‌گردد. باقالي پلو با ماهيچه در ابتدا غذاي محبوب و رايج در دربار پادشاهان و حاكمان بوده است.
طرز تهيه باقالي پلو با ماهيچه

باقالي پلو با ماهيچه يكي از انواع غذاهاي سنتي و قديمي ايران است كه در ميان مردم از جايگاه ويژه‌اي برخوردار است. اين غذاي خوشمزه مانند چلو گوشت، كباب كوبيده و … از غذاهاي مجلسي ايران محسوب مي‌شود. با مجله دلتا همراه باشيد تا طرز تهيه باقالي پلو با ماهيچه مجلسي با گوشت گوسفندي را به سبك حرفه‌اي به شما آموزش دهيم.

مواد لازم براي ماهيچه (براي ۳ نفر)

  • ماهيچه گوسفندي ۳ عدد
  • پياز ۳ عدد بزرگ
  • زعفران دم كرده نصف پيمانه
  • سير ۴ حبه
  • كره ۵۰ گرم
  • چوب دارچين يك عدد
  • زردچوبه، فلفل سياه، پودر دارچين و نمك به ميزان لازم

مواد لازم براي باقالي‌پلو (براي ۳ نفر)

  • برنج خيس خورده ۳ پيمانه
  • باقالي پخته ۲۰۰ گرم
  • شويد خشك ۴ قاشق غذاخوري
  • روغن حيواني به ميزان لازم
  • زعفران دم كرده به ميزان لازم
  • زردچوبه و پودر دارچين به ميزان لازم

طرز تهيه باقالي پلو با ماهيچه

۱. در يك تابه ماهيچه‌ها را با ۵۰ گرم كره تفت دهيد.

۲. بعد از اينكه گوشت كمي رنگ گرفت، ۲ عدد سير له شده، ۲ عدد سير به‌صورت كامل، چوب دارچين و ادويه‌ها بجز نمك را اضافه كنيد و همه را باهم تفت دهيد تا طلايي شوند.

۳. پيازها را كه به صورت خلالي خرد كرديد روي ماهيچه‌ها بريزيد. به‌طوري‌كه همه جاي ماهيچه‌ها با پياز پوشانده شود.

۴. در اين مرحله زعفران دم كرده را روي پيازها بريزيد، حرارت را كم كنيد و درب قابلمه را بگذاريد تا پيازها به آرامي آب بيندازند. به‌طوري‌كه ماهيچه‌ها در آب پياز به مدت ۴ الي ۵ ساعت بپزند. دقت كنيد كه نبايد به قابلمه آب اضافه كنيد.

۵. بعد از ۲ ساعت پخت بايد پيازها آب انداخته باشند و ماهيچه به آهستگي در حال پختن در آب پياز باشد. بسيار مهم است كه به هيچ عنوان ماهيچه‌ها را هم نزنيد و حرارت را كم نگه داريد تا آب پياز تبخير نشود.

۶. براي پختن باقالي پلو ابتدا نمك و كمي زردچوبه را در آب در حال جوش بريزيد. سپس برنج خيس كرده را به آب اضافه كنيد. قبل از آبكش كردن برنج، باقالي‌هاي پخته را به برنج بيفزاييد. سپس برنج و باقالي را آبكش كنيد. ته‌ديگ مورد نظر خود را كف قابلمه قرار دهيد. برنج و باقالي، شويد خشك و كمي دارچين را لايه لايه در قابلمه بريزيد. در آخر، روغن حيواني داغ را روي برنج بدهيد و آن را دم بگذاريد.

۷. بعد از ۵ ساعت كه ماهيچه كاملا پخت، پيازها را از روي ماهيچه‌‌ها كنار بزنيد تا كمي سرخ شوند. نمك غذا را اضافه و آن را سرو كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.