• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

كباب نگيني تابه‌اي، خوشمزه و آسان

۹ بازديد
اين كباب بسيار مجلسي و شيك است و مي‌توانيد براي روزهاي تعطيل در كنار خانواده تهيه كنيد و طرز تهيه بسيار آساني دارد كافي‌است كمي حوصله به خرج دهيد.
كباب نگيني

كباب نگيني يكي از انواع كباب‌ها است كه از مخلوط گوشت قرمز و مرغ تهيه مي‌شود و با اين دستور شما از رستوران رفتن بي‌نياز مي‌شويد و مي‌توانيد به‌راحتي در منزل كباب تهيه كنيد. شما مي‌توانيد اين كباب را داخل تابه يا روي زغال و يا حتي در فر نيز تهيه كنيد. امروز در مجله دلتا كباب نگيني تابه‌اي خانگي با سيخ چوبي را به شما آموزش خواهيم داد. همراه ما باشيد.

مواد لازم براي تهيه كباب نگيني خانگي

  • گوشت گوسفندي و گوساله ۳۰۰ گرم
  • پياز ۲ عدد
  • ران مرغ ۶ عدد
  • پودر سوخاري ۷ قاشق غذاخوري
  • زعفران سابيده شده به مقدار لازم
  • نمك، فلفل سياه به مقدار لازم

طرز تهيه كباب نگيني تابه‌اي خانگي با سيخ چوبي

مرحله اول: چرخ كردن گوشت

ابتدا قسمت كوبيده را بايد آماده كنيد. براي اين كار مخلوط گوشت را با يك عدد از پيازهاي دستور كه بهتر است درشت باشد را چرخ كنيد. بهتر است دو بار از چرخ‌گوشت رد كنيد تا خوب منسجم شود و يا مي‌توانيد از غذا ساز براي مخلوط كردن و له كردن گوشت استفاده كنيد.

مرحله دوم: تهيه كوبيده

در ادامه مخلوط پياز و گوشت را داخل كاسه ريخته و به آن ۴ قاشق غذاخوري پودر سوخاري و نمك و فلفل سياه و يك قاشق چاي‌خوري زعفران ساييده شده اضافه كنيد و با دست مواد را خوب ورز دهيد. حداقل ۵ دقيقه طول بكشد تا گوشت حسابي منسجم شود و روي كاسه را پوشانده و در يخچال قرار دهيد.

مرحله سوم: آماده‌سازي قسمت مرغ

حالا ران مرغ را برداشته و با چاقو گوشت مرغ را جدا كنيد و به همراه ديگر پياز چرخ كنيد و يا از غذا ساز استفاده كنيد و داخل كاسه ريخته و به آن ۳ قاشق غذاخوري پودر سوخاري و نمك و فلفل سياه و زعفران ساييده شده اضافه كنيد و مواد را خوب ورز دهيد. حالا هر دو كاسه را به مدت يك ساعت در يخچال قرار دهيد تا استراحت كنند.

مرحله چهارم: پخت كباب نگيني داخل تابه

بعد از يك ساعت سيخ‌هاي چوبي موردنظر را آماده كنيد و كف تابه رژيمي را با روغن كمي چرب كنيد، سپس از مواد گوشتي برداشته و در دست گرد كنيد (اندازه يك قلقلي درشت) و بعد از گوشت مرغ همين‌طوري به ترتيب كنار هم‌روي سيخ فشرده بزنيد و داخل تابه به مدت ۱۰ دقيقه براي هر طرف بگذاريد تا پخته شود سپس به همراه پلو نوش جان‌كنيد.

نكات كليدي در تهيه كباب نگيني تابه‌اي با سيخ چوبي

  • استفاده از ران مرغ باعث مي‌شود كباب خشك نشود.
  • بهتر از گوشت مخلوط استفاده كنيد.
  • خوب ورز دادن مواد باعث چسبندگي مواد مي‌شود و به‌راحتي روي سيخ قرار مي‌گيرد.
  • مي‌توانيد داخل فر نيز اين كباب را تهيه كنيد و يا به روي سيخ بزنيد و روي زغال داغ قرار دهيد.
  • مي‌توانيد اين كباب لذيذ را با بوراني بادمجان امنحان كنيد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.