در دسترس بودن مواد اوليه و ساده بودن روش پخت اين دسر باعث شده به يكي از خوراكيهاي پايه ثابت سفره افطار ماه رمضان ما ايرانيها تبديل شود.
فرني با آرد برنج يكي از دسرهاي خوشمزه و مقوي است كه بهسادگي در خانه قابل تهيه است. خوردن يككاسه فرني براي افطار يا در پايان يك روز سختكاري انرژي را به بدن شما بازميگرداند. در ادامه اين مطلب با مجله دلتا همراه باشيد، تا طرز تهيه اين دسر خوشمزه را به شما آموزش دهيم.
مواد لازم براي تهيه فرني با آرد برنج
- شير كمچرب دو ليوان
- آرد برنج دو قاشق غذاخوري
- آب نصف ليوان
- شكر چهار قاشق غذاخوري
- گلاب يك قاشق غذاخوري
- پودر هل يكچهارم قاشق چايخوري
طرز تهيه فرني با آرد برنج
مرحله اول
فرني دسر پرخاصيت و درعينحال سادهاي است كه داراي تنوعي بسيار است. يكي از محبوبترين و شناختهشدهترين انواع اين دسر خوشمزه، فرني با آردبرنج است.
شما براي تهيه فرني با آرد برنج ابتدا بايد شير سرد را داخل يك قابلمه متوسط بريزيد. آرد برنج را به شير سرد اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا آرد كاملا در شير سرد حل شود. سپس شكر را هم اضافه كنيد و شروع به حل كردن آن كنيد. حالا قابلمه را روي حرارت گذاشته و آب را به آن اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد.
دقت داشته باشيد، همزدن را متوقف نكنيد چون اين كار باعث ميشود آرد برنج در شير يكدست حل نشود. پس مرتب آن را هم بزنيد تاكمي غليظ شود. سپس گلاب را اضافه كنيد.
مرحله دوم
اگر مايل بوديد ميتوانيد كمي وانيل هم به اين دستور اضافه كنيد و همچنان هم بزنيد. اضافه كردن كمي وانيل عطر بسيار خوبي به فرني شما ميدهد. فرني را آنقدر هم بزنيد تا به غلظت موردنظر برسد. فرني شما آماده است خيلي سريع تا وقتي سفت نشده آن را داخل ظرف مناسب بريزيد و روي آن را با دارچين يا خلال پسته تزئين و سپس نوش جان كنيد.
نكات طرز تهيه فرني
- توجه داشته باشيد كه بافت فرني داغ كمي آبكي است، بنابراين وقتي فرني را از روي حرارت برميداريد نبايد سفت يا آبكي باشد.
پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع دسرهاي لذيذ مطلب فرني بادام، دسر خنك تابستاني را مطالعه كنيد.