• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه خورش پيچاق قيمه

۱۳ بازديد

پيچاق قيمه از جمله خورش‌هاي مشهور استان اردبيل و البته مشهورترين غذاي نذري اردبيلي‌ها در ايام محرم و ماه رمضان است. اين غذاي خوشمزه به خورش بادام آذري هم مشهور است.

خورش پيچاق قيمه

پيچاخ قيمه يا پيچاق قيمه از خورش‌هاي منحصر‌به‌فرد شهر اردبيل است. اين غذا در مجالس يا مهماني‌هاي رسمي همراه با پلو سرو مي‌شود. در ادامه اين مطلب در مجله دلتا طرز‌ تهيه خورش پيچاق قيمه را مطالعه مي‌كنيد.

مواد لازم براي تهيه خورش پيچاخ قيمه

  • گوشت ريز خرد شده     نيم كيلوگرم
  • پياز داغ                    يك پيمانه
  • تخم‌مرغ                    سه عدد
  • زعفران دم كرده           سه قاشق غذاخوري
  • خلال بادام                 ۱۵۰ گرم
  • آب‌غوره نصف             پيمانه
  • رب گوجه فرنگي         يك قاشق مرباخوري
  • نمك                        به مقدار لازم
  • فلفل                       به مقدار لازم
  • زردچوبه                   به مقدار لازم

طرز تهيه پيچاخ قيمه

مرحله اول

گوشت را به صورت مكعبي خرد كنيد. يك قابلمه برداريد و داخل آن مقداري روغن بريزيد و گوشت را با روغن تفت دهيد. رب را اضافه كنيد و به تفت دادن ادامه دهيد. بيشتر رنگ اين خورش با زعفران است. بنابراين رب زياد اضافه نكنيد.

مرحله دوم

خلال بادام، فلفل و زردچوبه را اضافه كنيد. مواد را با هم تفت دهيد. حدود دو ليوان آب جوش اضافه كنيد و در قابلمه را ببنديد تا گوشت كاملا بپزد.

مرحله سوم

بعد از يك ساعت پياز‌ها را خرد كنيد و داخل مقداري روغن سرخ كنيد. سپس پياز داغ و آب‌غوره را به خورش اضافه كنيد. بعد از چند دقيقه نمك و زعفران را هم اضافه كنيد. صبر كنيد تا خورش پيچاق قيمه با حرارت ملايم كاملا جا‌بيفتد.

مرحله چهارم

يك تابه گود برداريد و خورش را داخل آن منتقل كنيد. با قاشق قسمت‌هايي از خورش را باز كنيد، و زرده‌ها را به صورت درسته درون خورش بيندازيد. در تابه را ببنديد تا تخم‌مرغ‌ها بپزند. خورش پيچاخ قيمه آماده است. در پايان اين خورش خوشمزه را به‌همراه برنج‌زعفراني سرو ميل بفرمائيد. نوش جان!پيچاق

نكات كليدي در تهيه خورش پيچاق قيمه

  • به‌عنوان چاشني مي‌توانيد از مقداري زرشك يا آب‌غوره يا آب‌ليمو استفاده كنيد.
  • بعضي براي افزودن تخم‌مرغ از زرده استفاده مي‌كنند و بعضي از تخم‌مرغ كامل كه كاملا سليقه‌اي مي‌باشد.
  • براي هر نفر بايد يك عدد تخم‌مرغ در نظر گرفته شود.
  • نمك را در انتها پخت اضافه كنيد تا گوشت سفت نشود.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب كباب كاسه‌اي، كبابي خوشمزه در فر!  را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.