• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

كوكو برنج ، كوكويي ساده و دلچسب

۱۵ بازديد

از جمله خواص برنج براي سلامتي مي‌توان به تامين فوري انرژي، تنظيم و بهبود حركات روده، تثبيت سطح قند خون و كاهش روند پيري اشاره كرد.

كوكو برنج

با مقدار موادي كه در اين دستور آشپزي قرار گرفته است مي‌توانيد براي ۴ نفر كوكو برنج تهيه كنيد. در صورتي‌كه مي‌خواهيد مقدار كمتر يا بيشتري كوكو برنج تهيه كنيد كافي است مقدار مواد را ضرب يا تقسيم كنيد. با آموزش آشپزي كوكو برنج با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم براي تهيه كوكو برنج

  • پيازچه ۶ عدد
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • برنج پخته شده ۲ ليوان
  • سيب زميني يك عدد
  • زعفران يك قاشق غذاخوري
  • پودر سوخاري يك قاشق غذاخوري
  • نمك و فلفل سياه به مقدار لازم
  • زردچوبه و پودر سير به مقدار لازم

طرز تهيه كوكوي برنج

مرحله اول

ابتدا سيب زميني را در قابلمه‌اي كوچك قرار دهيد و روي آن آب بريزيد و روي حرارت متوسط بگذاريد تا نيم‌پز شود. برنج پخته شده را با چرخ گوشت يا غذاساز يا با گوشت‌كوب له كنيد و در كاسه‌اي بزرگ بريزيد.

پيازچه‌ها را پاك كنيد و بشوييد و در آبكش قرار دهيد تا آب آن خارج شود. سپس روي تخته آشپزخانه ريز خرد كنيد و به برنج بيفزاييد. تخم مرغ‌ها را جداگانه در كاسه‌اي بشكنيد و اگر سالم بودند در كاسه برنج بريزيد.

مرحله دوم

زعفران، فلفل، نمك، زردچوبه، پودر سير و پودر سوخاري را نيز روي مواد بريزيد و تمام مواد را با هم زير و رو كنيد. با چاقو به سيب زميني يك برش بزنيد و اگر نيم‌پز شده بود شعله را خاموش كنيد و اجازه دهيد تا سيب زميني خنك شود.

پوست سيب زميني را بگيريد و رنده ريز بزنيد و به مواد اضافه كنيد. اگر تمايل داشته باشيد مي‌توانيد زرشك، جعفري و گشنيز خرد شده نيز در اين مرحله به مايه كوكو بيفزاييد. مواد را با هم مخلوط كنيد تا مايه كوكويي يكدست و كمي سفت داشته باشيد.

مرحله سوم

در تابه‌اي روغن بريزيد و شعله را كم كنيد تا روغن كم كم داغ شود. سپس به اندازه  يك فلافل از مايه كوكو برداريد و با دو كف دست دايره‌اي درست كنيد. مي‌توانيد هر مدلي كه تمايل داريد به كوكوها فرم دهيد و در روغن بيندازيد.

مرحله چهارم

اگر مشاهده كرديد كه كوكو در حال باز شدن است يك عدد تخم مرغ را بشكنيد و سفيده آن را در كاسه‌اي بريزيد و كنار دستتان قرار دهيد و قبل از برداشتن مايه ابتدا دست خود را در آن بزنيد و سپس از مايه برداريد و فرم دهيد. اين كار باعث مي‌شود كوكوهاي شما يكدست و سالم سرخ شوند. در ادامه هر دو سمت كوكوها را سرخ كرده و روي دستمال كاغذي قرار دهيد تا روغن اضافه آن گرفته شود. كوكوهاي برنج را در ظرف مناسب قرار داده و با نان سرو كنيد. نوش جان.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب كوكو باقالي سبز و شويد با طعم به ياد ماندني را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.