• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

سالاد ماكاروني با بادمجان و پنير فتا

۱۳ بازديد

اين سالاد ماكاروني خوشمزه و متفاوت را حتما امتحان كنيد. به شما قول مي‌دهيم كه به زودي يكي از غذاهاي مورد علاقه شما خواهد شد.

يكي از سالاد‌هايي كه در مهماني‌ها كنار غذاهاي اصلي سرو مي‌شود، سالاد ماكاروني است. اما سالاد ماكاروني كه معمولا هميشه درست مي‌كنيم تركيبي از ژامبون يا مرغ و سبزيجات است. در اين مقاله مي‌خواهيم طرز تهيه يك مدل سالاد ماكاروني متفاوت و خوشمزه را به شما آموزش دهيم كه فقط با سبزيجات درست شده و چربي سس مايونز را هم ندارد. با طرز تهيه سالاد ماكاروني با بادمجان و پنير فتا همراه مجله دلتا باشيد.

مواد لازم براي تهيه سالاد ماكاروني با بادمجان

  • بادمجان متوسط يك عدد
  • نمك به مقدار لازم
  • ماكاروني ۴۵۰ گرم
  • جعفري تازه خرد شده يك‌ سوم پيمانه
  • روغن زيتون ۲ قاشق غذاخوري
  • فلفل سياه تازه آسياب شده به مقدار لازم
  • پنير فتا خرد شده ۱۲۰ گرم
  • ريحان تازه خرد شده يك‌ سوم پيمانه

طرز تهيه سالاد ماكاروني با بادمجان

مرحله اول

سيني فر را با كاغذ نسوز بپوشانيد و در طبقه وسط فر قرار دهيد. فر را روي دماي ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد تنظيم كنيد. يك قابلمه آب و نمك روي حرارت زياد قرار دهيد تا آب به جوش بيايد.

مرحله دوم

بادمجان را بعد از اين كه شستيد به صورت مكعب‌هاي نه خيلي درشت و نه خيلي ريز خرد كنيد. سپس سيني فر را در بياوريد و بادمجان‌ها را روي كاغذ نسوز بچينيد. مقداري روغن، نمك و فلفل به آن بزنيد و سيني را به مدت ۳۰ دقيقه داخل فر قرار دهيد تا طلايي‌رنگ شوند.

مرحله سوم

در اين حين سراغ پختن ماكاروني برويد. بعد از اين كه آب به جوش آمد، ماكاروني را به آب اضافه كنيد و صبر كنيد تا كاملا نرم شده و بپزد. سپس ماكاروني را آبكش كرده و روي آن آب خنك بريزيد تا سرد شود. آبكش را كنار بگذاريد تا ماكاروني‌ها كاملا خشك شوند.

مرحله چهارم

براي تهيه سس، تمام مواد اوليه سس را داخل يك كاسه بزرگ با هم تركيب كنيد. ماكاروني و بادمجان طلايي شده را به سس اضافه كنيد. سپس پنير فتا، برگ ريحان و برگ جعفري را هم اضافه كنيد. مواد را خوب مخلوط كنيد. سالاد ماكاروني با بادمجان آماده است. سرو كرده و نوش جان كنيد.

فوت و فن‌هاي طرز تهيه سالاد ماكاروني با بادمجان

  • اگر نگذاريد آب ماكاروني‌ها كاملا خارج شود و از ماكاروني خيس استفاده كنيد، طعم سالاد بي‌مزه مي‌شود.
  • وقتي ماكاروني‌ها را داخل آب جوش مي‌ريزيد، مرتب هم بزنيد تا به هم نچسبند.
  • اگر گياه‌خوار هستيد و نمي‌خواهيد در سالاد ماكاروني‌تان گوشت بريزيد، به غير از اين دستور پخت مي‌توانيد سالاد ماكاروني ايتاليايي را هم امتحان كنيد.
  • بهتر است نمك را به سس اضافه كنيد تا به راحتي داخل سالاد پخش شود. بنابراين مقدار نمك سس سالاد را بچشيد و به مقدار دلخواه اندازه كنيد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب پياز سوخاري، يك پيش غذاي متفاوت را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.