خورشت آلو اسفناج از انواع خورشتهاي ايراني است كه به عنوان يك خورشت مجلسي شناخته ميشود.

خورشت آلو اسفناج به دليل اسفناجي كه در آن استفاده ميشود، سرشار از ويتامينها و مواد مغذي است كه براي تقويت سيستم ايمني بدن، جلوگيري از سرطان، سلامت پوست و مو و استحكام استخوان مفيد است. در پخت خورشت آلو اسفناج از گوشت گاو يا گوسفند استفاده ميشود. البته ميتوان در اين غذا از گوشت بوقلمون نيز استفاده كرد كه همان خورشت آلو و اسفناج با بوقلمون است كه قبلا آموزش دادهايم. اگر شما طرفدار غذاهاي گياهي و بدون گوشت هستيد، ميتوانيد اين غذا را بدون گوشت نيز بپزيد. با مجله دلتا و طرز تهيه خورشت آلو اسفناج همراه ما باشيد.
مواد لازم
- گوشت گوسفندي ۳۰۰ گرم
- اسفناج تازه ۷۰۰ گرم
- تره ۳۰۰ گرم
- آلو خورشتي ۲۰۰ گرم
- پياز ۲ عدد
- سير يك حبه
- نمك و فلفل به مقدار لازم
طرز تهيه خورشت آلو اسفناج
مرحله اول
گوشت را درشت خرد كرده و با يك پياز نصف شده، سير و چند ليوان آب داخل قابلمه بريزيد و روي شعله قرار دهيد تا بپزد. در زمان پخت گوشت، نمك اضافه نكنيد چون باعث ميشود زمان بيشتري براي پخت صرف شود.
مرحله دوم
داخل ماهيتابه روغن بريزيد و روي شعله بگذاريد. پياز باقي مانده را ريز خرد كنيد و در روغن تفت دهيد تا نرم شود. سپس اسفناج و تره ساطوري شده (ريز خرد شده) را اضافه كنيد و چند دقيقه تفت دهيد و از روي شعله برداريد.
مرحله سوم
پس از اينكه گوشت نيمپز شد پياز و سير را از قابلمه خارج كنيد. مخلوط اسفناج تفت داده شده، نمك و فلفل را به آن اضافه كرده و اجازه دهيد خورشت حدود ۲ تا ۳ ساعت با حرارت ملايم جا بيفتد. در دقايق آخر پخت نيز آلوها را اضافه كنيد. پس از جا افتادن خورشت آلو اسفناج را به همراه برنج و مخلفات دلخواه سرو كنيد. نوش جان.
نكات كليدي
- آلوها را پيش از اضافه كردن به خورشت نيم ساعت درون آب خيس كنيد.
- در صورت تمايل مقداري آبليمو يا آب نارنج به خورشت اضافه كنيد تا طعم ترشتري داشته باشيد.
- ميتوانيد براي خوشرنگ شدن، پياز را با يك قاشق رب گوجه فرنگي تفت دهيد.
پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب ته انداز ماهي، غذاي خوشمزه بوشهري را مطالعه كنيد.