از خواص خوب باقالي ميتوان به منبعي سرشار از فيبر بودن و كمك به دستگاه گوارش بدن اشاره كرد. همچنين كلسيم و پتاسيم موجود در باقالي از پوكي استخوان جلوگيري ميكند.

اين كوكو تقريبا مشابه كوكو سبزي است و ظاهري شبيه به آن دارد. شما ميتوانيد كوكوي باقالي را براي وعدههاي مختلف غذايي به همراه برنج يا نان تهيه كنيد و فراموش نكنيد كه تركيب اين كوكو خوشمزه با ماست بسيار دلچسب خواهد بود. امروز در مجله دلتا طرز تهيه كوكو باقالي و شويد را به شما آموزش خواهيم داد. با ما همراه باشيد.
مواد لازم براي تهيه كوكو باقالي سبز و شويد
- باقالي پاك شده يك پيمانه
- شويد ۳ قاشق غذاخوري
- پياز يك عدد
- سيب زميني يك عدد
- سير ۴ حبه
- آرد يك قاشق غذاخوري
- تخم مرغ ۳ عدد
- نمك و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهيه كوكو باقالي و شويد
مرحله اول
ابتدا باقالي را پاك كنيد و بشوييد. سپس به همراه كمي آب داخل قابلمه ريخته و روي حرارت بگذاريد و به مدت ۳۰ دقيقه اجازه دهيد تا باقاليها پخته و نرم شوند. وقتي نرم شدند آنها را داخل غذاساز بريزيد يا با كمك گوشتكوب دستي داخل كاسه ريخته و خوب له كنيد تا يكدست شود.
مرحله دوم
پياز را پوست بگيريد و رنده ريز بزنيد يا داخل غذاساز ريخته و پوره كنيد. سيب زميني را هم پوست گرفته و رنده ريز بزنيد و به همراه پياز داخل غذاساز ريخته و ميكس كنيد. سير را نيز پوست گرفته و پوره كنيد. همه مواد پوره شده و ريز شده را به همراه باقالي كوبيده شده، تخم مرغ، شويد، ادويهها و آرد داخل يك كاسه ريخته و با قاشق هم بزنيد و خوب مخلوط كنيد تا يكدست شوند.
مرحله سوم
داخل يك تابه با گنجايش مناسب مقداري روغن ريخته و صبر كنيد تا داغ شود. سپس مايه كوكو را داخل تابه خوب پخش كنيد و صبر كنيد تا يك طرف آن پخته و سرخ شود. سپس طرف ديگر را نيز سرخ كنيد. به همين راحتي كوكو باقالي سبز خوشمزه شما آماده است. نوش جان.
نكات كليدي در تهيه كوكو باقالي
- اگر بخواهيد براي تهيه اين كوكو از باقالي خشك استفاده كنيد بايد حداقل ۴ ساعت آن را در آب گرم قرار دهيد.
- افزودن سيب زميني اختياري است ولي باعث انسجام كوكو ميشود.
- كوكوي باقالي را ميتوانيد داخل فر در دماي ۱۷۵ درجه هم تهيه كنيد.
پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب كوكو سبزي اسفنجي و خوشمزه با پنير را مطالعه كنيد.