• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

پياز سوخاري ، يك پيش غذاي متفاوت

۱۲ بازديد

پياز سوخاري نوعي پيش غذاي فانتزي و خوشمزه است.

پياز سوخاري پنيري

پياز سوخاري به صورت متداول در آمريكا، استراليا و بريتانيا يكي از فست‌فودهاي مورد علاقه مردم است كه هم در كنار غذاهاي فست‌فودي ديگر سرو مي‌شود و هم به تنهايي و با سس خورده مي‌شود. پياز سوخاري در ايران هم به شدت مورد علاقه ايراني‌ها واقع شده و تهيه آن در منزل فوق العاده به صرفه است و مي‌توانيد به راحتي آن را در منزل تهيه كنيد. امروز در مجله دلتا پياز سوخاري پنيري پفكي و رستوراني را به شما آموزش خواهيم داد. همراه ما باشيد.

مواد لازم براي تهيه پياز سوخاري پنيري

  • پياز ۳ عدد
  • پنير ورقه‌اي يك بسته
  • پودر پانكو يا پودر سوخاري يك بسته
  • آرد گندم يك پيمانه
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • شير نصف پيمانه
  • فلفل سياه، پودر پاپريكا و آويشن به مقدار لازم

طرز تهيه پياز سوخاري پنيري پفكي و رستوراني

مرحله اول

براي شروع پيازها را پوست بگيريد و حلقه حلقه خرد كنيد. در ادامه هر پنير ورقه‌اي را به ۴ يا ۵ برش مساوي تقسيم كنيد. حالا يكي از حلقه پيازهاي كوچك‌تر را برداريد و يك پنير ورقه‌اي دور آن بپيچيد و بعد داخل يك حلقه پياز بزرگ‌تر از خودش قرار دهيد و بدين ترتيب تمام پيازها را آماده كنيد. پيازهاي آماده را روي يك سيني قرار دهيد و براي نيم ساعت داخل فريزر قرار دهيد تا منسجم شود.

مرحله دوم

حالا داخل سه كاسه مجزا پودر پانكو و آرد بريزيد و به آن‌ها كمي فلفل سياه و آويشن بيفزاييد. در كاسه سوم تخم مرغ‌ها را به همراه شير بريزيد و با چنگال بزنيد تا از لختگي خارج شود. سپس كمي پودر پاپريكا، فلفل سياه و آويشن اضافه كنيد.

مرحله سوم

حالا پيازها را از فريزر خارج كنيد و ابتدا در آرد سفيد بغلطانيد سپس در تخم مرغ و بعد مجدد آرد گندم و بعد تخم مرغ و بعد در پودر پانكو خوب بغلطانيد و در آخر داخل روغن داغ به مدت ۳ دقيقه سرخ كنيد تا طلايي شود. پياز سوخاري‌ها را روي دستمال روغن‌گير قرار دهيد تا روغن اضافي آن‌ها خارج شود و به همراه سس دلخواه سرو كنيد. نوش جان.

نكات كليدي در تهيه پياز سوخاري پنيري

  • زمان استراحت پيازها را حذف نكنيد چون پنير بايد كمي خنك شود تا در هنگام سرخ شدن سريع ذوب نشود.
  • براي سرخ كردن از روغن سرخ كردني استفاده كنيد.
  • تعداد لايه پيازهاي حلقه شده با پنير مي‌تواند تا ۴ لايه هم باشد.
  • به جاي پودر پانكو از پودر سوخاري معمولي نيز مي‌توانيد استفاده كنيد.
  • پياز سوخاري پنيري را مي‌توانيد در فر از قبل گرم شده نيز تهيه كنيد تا روغن كمتري مصرف شود.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب رول مرغ سوخاري، يك فينگرفود متفاوت را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.