• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

خورشت مرغ مراكشي ، خوراكي دلچسب پر ادويه

۱۴ بازديد

خورشت مرغ مراكشي را مي‌توانيد در مهماني‌هاي خود به عنوان يك غذاي مجلسي سرو كنيد و در كنار دوستان و خانواده از آن لذت ببريد.

خورشت مرغ مراكشي

خورشت مرغ مراكشي يك غذاي دلچسب و خوشمزه است كه به ذائقه ما ايراني‌ها نيز بسيار نزديك است. كافي است يك بار كه قصد درست كردن زرشك پلو با مرغ خودمان را كرديد، براي تنوع، اين خورشت را درست كنيد و از آن لذت ببريد. نكته‌اي كه اين خورشت را خاص مي‌كند استفاده از بادام و زيتون است كه طعم جديدي به آن مي‌دهد. با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم براي تهيه خورشت مرغ مراكشي

  • بادام زميني بدون پوست ۵۰ گرم
  • پياز قرمز ۲ عدد
  • زنجبيل ۴۰ گرم
  • دارچين (آسياب شده) يك قاشق چايخوري
  • ران مرغ ۴ عدد
  • زيتون بدون هسته ۵۰ گرم
  • خرما بدون هسته يا زردآلو خشك ۴ عدد
  • لوبياي سبز ۱۵۰ گرم
  • جعفري تازه ۵۰ گرم
  • روغن گياهي يك قاشق غذاخوري
  • سير ۴ حبه
  • زيره (آسياب شده) يك قاشق چايخوري
  • پاپريكا نصف قاشق چايخوري
  • فلفل قرمز ۲ عدد
  • آب مرغ ۲۵۰ ميلي ليتر
  • پودر فلفل قرمز يك قاشق چايخوري
  • گشنيز تازه ۵۰ گرم

طرز تهيه خورشت مرغ مراكشي

مرحله اول

براي تهيه خورشت مرغ مراكشي، ابتدا بادام‌ها را داخل قابلمه ريخته و روي حرارت قرار دهيد تا طلايي‌رنگ شوند. چشم از روي آن‌ها برنداريد و مرتب هم بزنيد تا نسوزند. سپس آن‌ها را داخل يك ظرف بريزيد و در گوشه‌اي قرار دهيد.

مرحله دوم

پياز قرمز را پوست بكنيد و بعد از شستن به صورت ريز خرد كنيد. داخل همان قابلمه روغن گياهي را روي حرارت قرار دهيد تا ذوب شود. سپس پياز را حدود هشت دقيقه تفت دهيد تا به آرامي پخته و نرم شود. حالا حبه‌هاي سير را به صورت خيلي ريز خرد كرده و به پياز اضافه كنيد. زنجبيل و مابقي ادويه‌ها را هم اضافه كنيد و حدود يك دقيقه مواد را تفت دهيد تا مزه‌ها به خورد هم بروند.

مرحله سوم

داخل يك قابلمه، ران‌هاي مرغ را با كمي روغن تفت دهيد تا طلايي‌رنگ شوند. سپس آن‌ها را برگردانيد تا همه جاي آن سرخ شده و طلايي ‌رنگ شود.

مرحله چهارم

فلفل قرمز را به صورت نوار‌هاي باريك برش دهيد. ليمو را هم به صورت خلالي برش دهيد. ليمو و فلفل قرمز خرد شده را همراه آب مرغ، خرما يا زردآلو، زيتون بدون هسته و پودر فلفل قرمز به مواد اضافه كنيد. در قابلمه را بگذاريد و حدود ۴۰ دقيقه صبر كنيد تا مرغ‌ها پخته شوند. اگر بعد از ۴۰ دقيقه مايه خورشت خيلي رقيق بود، در ظرف را بگذاريد. اجازه دهيد تا كمي ديگر آب خورشت تبخير شود. اگر سس خيلي غليظ شد چند قاشق آب اضافه كنيد.

مرحله پنجم

لوبيا سبز را چند دقيقه آخر پخت به مواد اضافه كنيد. صبر كنيد تا خورشت جا بيفتد. سپس از آن چشيده و به مقدار لازم نمك اضافه كنيد.

مرحله ششم

براي تزئين، گشنيز و جعفري را خرد كرده و روي خورشت بريزيد. بادام‌هاي تست شده را هم روي خورشت ريخته و سرو كنيد. نوش جان.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب مرغ عسلي، پيشنهادي متفاوت براي مهماني‌ها را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.