پيتزا غذايي ايتاليايي است كه در بين همه مردم دنيا محبوب شده و در تمام كشورهاي دنيا يكي از وعدههاي غذايي خوشمزه به حساب مي آيد.

پيتزا قارچ همانطور كه از نامش پيداست قارچ اصليترين ماده تشكيل دهنده آن است. پيتزا قارچ يك پيتزاي بسيار ساده است كه گياهخواران هم ميتوانند از آن استفاده كنند چون از هيچ گوشت و كالباسي در تهيه آن استفاده نميشود. بافت و طعم اين پيتزا بينظير است و مزه بسيار خوبي دارد. امروز در مجله دلتا پيتزا قارچ و پنير گياهي بدون گوشت را به شما آموزش خواهيم داد همراه ما باشيد. اگر دوست داريد غذاهاي متنوعي با قارچ تهيه كنيد حتما قارچ پلو با مرغ زعفراني را هم امتحان كنيد.
مواد لازم براي تهيه خمير پيتزا قارچ و پنير
- آب يك پيمانه
- خمير مايه يك قاشق مرباخوري
- شكر يك قاشق مرباخوري
- روغن مايع نصف پيمانه
- نمك نصف قاشق چايخوري
- آرد به مقدار لازم
مواد لازم براي مواد مياني پيتزا قارچ
- قارچ ۵۰۰ گرم
- فلفل دلمهاي يك عدد
- سس كچاپ ۲ قاشق غذاخوري
- رب گوجه فرنگي ۲ قاشق غذاخوري
- گوجه خشك ۵ عدد
- پنير پيتزا به مقدار لازم
- نمك، فلفل سياه، زردچوبه، پودر سير و آويشن به مقدار لازم
طرز تهيه پيتزا قارچ و پنير
مرحله اول
ابتدا بايد خميرمايه را به عمل بياوريد براي اين كار در يك پيمانه آب ولرم، شكر بريزيد و هم بزنيد. سپس خميرمايه فوري را بريزيد و هم زده و براي ۱۰ دقيقه روي ظرف را بپوشانيد تا خميرمايه كف كند و به عمل بيايد.
مرحله دوم
در ادامه آرد و نمك را با هم مخلوط كرده و به آن روغن اضافه كنيد و هم بزنيد. سپس خميرمايه عمل آمده را اضافه كنيد و هم بزنيد. حالا بايد خمير را شروع به ورز دادن كنيد اگر مواد خيلي رقيق بود آرد و اگر خيلي سفت بود كمي آب ولرم بريزيد تا خوب نرم و لطيف شود. سپس خمير را براي ۱۵ دقيقه ورز دهيد و مانند توپ در بياوريد و داخل كاسه قرار دهيد و روي آن را بپوشانيد. براي يك ساعت و نيم به مواد استراحت دهيد تا حجيم شود و پف كند.
مرحله سوم
در اين فاصله قارچها را بشوييد، خشك كنيد و خرد كنيد. سپس قارچها را داخل تابه با مقداري روغن با شعله زياد تفت دهيد تا آب آن كشيده شود. سپس به آن فلفل دلمهاي خرد شده اضافه كنيد و تفت دهيد. در ادامه رب گوجه فرنگي و ادويهها را بيفزاييد و مواد را هم بزنيد تا بوي خامي رب از بين برود. سپس از روي حرارت برداريد.
مرحله چهارم
بعد از يك ساعت و نيم كه خمير حجيم شده است پف آن را با مشت بگيريد و خمير را داخل قالب مورد نظر با وردنه پهن كنيد. سپس روي خمير را با سس كچاب بپوشانيد و روي آن مواد را بريزيد. در انتها گوجه خشك و پنير پيتزا را بريزيد و در فر از قبل گرم شده به مدت ۳۵ دقيقه در دماي ۱۸۰ درجه قرار دهيد تا پخته و طلايي شود. نوش جان.
پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب طرز تهيه پيتزا مكزيكي با سس سالساي ويژه را مطالعه كنيد.