• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

مرغ عسلي ، پيشنهادي متفاوت براي ميهماني ها

۲۲ بازديد

از شيرين پلو و فسنجان كه بگذريم، غذاهاي شيرين جاي زيادي در سفره ما ندارند اما وقتي بسياري از همين غذاهاي ناآشنا روي ميز مهمان قرار مي‌گيرند، توجه همه را به طعم خاص خود جلب مي‌كنند.

مرغ عسلي زعفراني

مرغ عسلي يكي از روش‌هاي تهيه مرغ و مزه‌دار كردن آن است كه بسيار خوشمزه و مجلسي است و يك روش بسيار جالب و جديد براي تهيه يك مرغ متفاوت است. اگر از تهيه مرغ به روش سنتي خسته شده‌ايد مرغ عسلي را امتحان كنيد چون به شدت عاشق طعم و مزه اين مرغ خواهيد شد. مرغ عسلي در كنار يك پلو خوشمزه به همراه زرشك بسيار خوردني و لذت بخش است و همان‌طور كه از نام اين غذا پيداست از عسل براي مزه‌دار كردن آن استفاده مي‌شود. امروز در مجله دلتا طرز تهيه مرغ عسلي زعفراني با هويج و آلو را به شما آموزش خواهيم داد. همراه ما باشيد.

مواد لازم براي تهيه مرغ عسلي

  • سينه و ران مرغ ۲ عدد
  • پياز ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگي يك قاشق غذاخوري
  • سير ۲ حبه
  • رب انار يك قاشق مرباخوري
  • ليمو ترش تازه يك قاشق غذاخوري
  • عسل يك قاشق غذاخوري
  • هويج ۲ عدد
  • كره ۳۰ گرم
  • زعفران دم كرده غليظ به مقدار لازم
  • آلو خورشتي به مقدار لازم
  • نمك و فلفل سياه به مقدار لازم

طرز تهيه مرغ عسلي زعفراني با هويج و آلو 

مرحله اول

مرغ‌ها را از شب قبل داخل مخلوط نمك، فلفل سياه، پياز و كمي روغن زيتون خوب مزه‌دار كنيد و در يخچال قرار دهيد. شما به دلخواه مي‌توانيد از هر قسمت مرغ براي تهيه مرغ عسلي استفاده كنيد. در ادامه داخل يك تابه كره، روغن و كمي زعفران بريزيد و بعد از اينكه داغ شد تكه‌هاي مرغ را از مواد جدا كنيد و داخل روغن و كره خوب سرخ كنيد تا طلايي شود سپس مرغ‌ها را از تابه خارج كنيد.

مرحله دوم

پيازها را نگيني ريز خرد كنيد و داخل همان تابه تفت دهيد تا كمي سبك و شيشه‌اي شود. سپس پوره سير را به آن اضافه كنيد و تفت دهيد تا عطر سير بلند شود. به ترتيب عسل، رب گوجه فرنگي، رب انار، زعفران، نمك و فلفل سياه را اضافه كنيد. سپس به مدت ۱۰ دقيقه مواد را تفت دهيد.

مرحله سوم

در ادامه يك پيمانه آب جوش به مواد فوق اضافه كنيد و بعد آب ليمو ترش را اضافه كنيد. در ادامه هويج خرد شده و آلو خورشتي را اضافه كنيد و بعد از حدود ۱۰ دقيقه كه مواد از خامي درآمدند مرغ‌هاي سرخ شده را به تابه برگردانيد. حالا شعله گاز را كم كنيد و درب تابه را بگذاريد و اجازه دهيد تا مرغ‌ها با حرارت كم با مواد و مزه‌ها پخته و نرم شوند. در انتها يك سس غليظ همراه با مرغ پخته شده داريد و  مي‌توانيد آن را در كنار زرشك پلو سرو و ميل كنيد. نوش جان.

نكات كليدي در تهيه مرغ عسلي مجلسي

  • اين غذا خورشتي نيست پس نبايد زياد آب داشته باشد.
  • مي‌توانيد به جاي رب گوجه فرنگي از كچاب نيز استفاده كنيد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب قارچ پلو با مرغ زعفراني، مخلوط پلويي هيجان‌انگيز را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.