• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

دستور پخت فلافل با لپه ، طعمي متفاوت

۱۴ بازديد

اين نوع فلافل بيشتر در جنوب هند تهيه مي‌شود و بسيار خوشمزه و پرادويه است و براي كساني كه گياه‌خوار هستند و ليست غذايي محدودي دارند اين غذا گزينه بسيار مناسبي است.

فلافل

فلافل لپه همان‌طور كه از نامش پيداست از لپه تهيه مي‌شود و بسيار خوشمزه است. اين فلافل متفاوت را مي‌توانيد در ۲۰ الي ۳۰ دقيقه تهيه كنيد. ما ايراني‌ها با لپه غذاهاي بسيار زيادي تهيه مي‌كنيم زيرا بسيار پرخاصيت و مقوي بوده و سرشار از كلسيم و منيزيم است و باعث كنترل فشار خون و رفع كم‌خوني مي‌شود. اگر دل‌تان هوس فلافل كرد ولي زمان زيادي براي تهيه فلافل با نخود نداشتيد اين فلافل را امتحان كنيد. امروز در مجله دلتا فلافل با لپه را به شما آموزش خواهيم داد. همراه ما باشيد.

مواد لازم براي تهيه فلافل با لپه

  • لپه يك پيمانه
  • پياز يك عدد
  • زنجبيل يك قاشق مرباخوري
  • فلفل چيلي يك عدد
  • رازيانه يك قاشق چايخوري
  • پودر سوخاري ۳ قاشق غذاخوري
  • مزره و پيازچه ۲۰ گرم
  • نمك، زردچوبه و پودر كاري به مقدار لازم

طرز تهيه فلافل لپه 

مرحله اول

ابتدا لپه را به همراه ۲ پيمانه آب، فلفل چيلي و رازيانه بگذاريد تا خيس بخورد. اين فلافل همانند ديگر غذاهاي هندي تند و تيز است پس اگر به تند بودن حساس هستيد مقدار فلفل را كمتر بريزيد. اجازه بدهيد تا ۲ ساعت لپه خيس بخورد.

مرحله دوم

پيازچه و مزره را بعد از پاك كردن با چاقو ساطوري كنيد. مخلوط لپه را بعد از ۲ ساعت خيس خوردن داخل غذاساز يا چرخ گوشت ريخته و مواد را خوب ميكس كنيد تا پوره شوند سپس داخل كاسه بريزيد.

مرحله سوم

در ادامه پياز را پوست بگيريد و نگيني ريز خرد كنيد. نبايد پياز را رنده كنيد چون باعث آب انداختن و شل شدن فلافل مي‌شود. پياز را به لپه و سبزيجات اضافه كنيد و هم بزنيد سپس ادويه‌ها، زنجبيل و پودر سوخاري را اضافه كنيد و مجدد مواد را خوب مخلوط كنيد. مي‌توانيد همه مواد را داخل غذاساز بريزيد و ميكس كنيد. براي نيم ساعت به مواد، داخل يخچال استراحت دهيد.

مرحله چهارم

مواد را از يخچال خارج كنيد. داخل يك تابه مقداري روغن بريزيد تا داغ شود. كف دست خود را كمي مرطوب كنيد و از مواد به اندازه يك گردو برداريد و به آن شكل دهيد و داخل روغن داغ سرخ كنيد. براي هر طرف حدود ۴ الي ۵ دقيقه زمان بگذاريد تا طلايي و مغز پخت شود سپس به همراه نان ساندويچي و سس دلخواه سرو كنيد. نوش جان.

نكات كليدي در تهيه فلافل لپه خوشمزه

  • مي‌توانيد مقدار فلفل را كمتر بريزيد.
  • اگر زنجبيل تازه داريد مي‌توانيد از آن استفاده كنيد.
  • اگر به سير علاقه داريد از سير تازه يا پودر سير نيز مي‌توانيد استفاده كنيد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب شنيسل مرغ با پنير، يك طعم متفاوت و جذاب را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.