• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

كيك شيربرنج ، يك دسر مخصوص چيني

۸ بازديد

شير برنج، يكي از دسرهاي محبوب و خوشمزه آسياي شرقي است كه در هر كشور به روش متفاوتي تهيه مي‌شود.

دسر

كيك شير برنج يكي از كيك‌هاي ساده و معروف چيني است كه بيشتر در جشن سال نو چيني‌ها تهيه و سرو مي‌شود. چيني‌ها از يك نوع برنج به نام sweet rice براي پخت اين كيك استفاده مي‌كنند. اما شما مي‌توانيد اين كيك را با برنج خرد شده نيز بپزيد. تهيه اين دسر اصلا سخت نيست و تنها كافي است طبق مراحلي كه گفته‌ايم پيش برويد تا يك كيك شير برنج خوشمزه و متفاوت خلق كنيد. با طرز تهيه كيك شير برنج چيني با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم براي تهيه كيك شير برنج

  • ساقه وانيل يك عدد
  • پوست ليمو يك قاشق مرباخوري
  • شكر ۱۲۵ گرم
  • پودر پودينگ وانيلي يك قاشق غذاخوري
  • پنير كوارك كم چرب ۲۵۰ گرم
  • تمشك قرمز ۲۵۰ گرم
  • برنج نيم‌دانه ۲ پيمانه
  • شير كم چرب ۴۰۰ ميلي‌ليتر
  • مارگارين ۷۵ گرم
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • بيكينگ پودر يك قاشق چايخوري
  • آبليمو يك قاشق غذاخوري
  • شكر دانه درشت يك قاشق غذاخوري

طرز تهيه كيك شير برنج چيني

مرحله اول

ابتدا ساقه وانيل را از درازا ببريد. مغز آن را با نوك كارد بتراشيد. شير كم چرب، ساقه و مغز وانيل و پوست ليمو را در يك قابلمه با آب بجوشانيد؛ سپس برنج را به آن اضافه كرده و به مدت ۲۰ دقيقه بگذاريد برنج به آرامي بپزد. ساقه وانيل و پوست ليمو را از قابلمه خارج كنيد.

مرحله دوم

فر را با دماي ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد گرم كنيد و قالب كيك را با كاغذ مخصوص شيريني پزي بپوشانيد. در يك كاسه مارگارين را با شكر مخلوط كنيد و آن را به‌قدري هم بزنيد تا كف كند. زرده و سفيده تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا كرده سپس زرده تخم مرغ را به مارگارين اضافه كنيد. پودر پودينگ وانيلي و بيكينگ پودر را با آن‌ها مخلوط كنيد. شير برنج و  پنير كوارك را كم‌كم به كرم تخم مرغي اضافه كنيد.

مرحله سوم

در يك كاسه جدا، سفيده تخم مرغ‌ها را با آبليمو مخلوط كرده و با همزن بزنيد تا كاملا سفت شده و پف كند. سپس آن را به مواد قبلي اضافه كنيد و خوب هم بزنيد. نصف خمير را داخل قابلمه بريزيد. تمشك‌ها را تميز بشوييد و پس از خشك شدن روي خمير كيك بريزيد. سپس بقيه مايه كيك شير برنج را روي آن بريزيد و براي روي دسر از باقي‌مانده تمشك‌ها استفاده كنيد.

مرحله چهارم

قالب كيك شير برنج خود را به مدت ۴۵ دقيقه تا يك ساعت در قسمت مياني فر بگذاريد تا خوب پخته شود. پس از گذشت اين زمان قالب را از فر بيرون بياوريد و اجازه دهيد تا كمي سرد شود. پس از سرد شدن شكر دانه درشت و ميوه‌هايي مثل شاه‌توت و توت‌فرنگي را روي دسر خود بريزيد و آن را سرو كنيد. نوش جان!

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب مرغ برشته زعفراني با سبزيجات خوش‌عطر را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.