• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

ماهي هندي خوشمزه به روش سرآشپز

۱۱ بازديد

غذاهاي هندي به‌قدري معروف هستند كه خيلي‌ها هند را بعد از تاج محل به غذاهاي تند و پر ادويه‌اش مي‌شناسند.

ماهي

استفاده از ادويه در خوراك كشورهاي جنوب شرقي آسيا و همين‌طور جنوب كشور خودمان بسيار رايج و با ذائقه ساكنين اين مناطق بسيار سازگار است. اما در اين مطلب از مجله دلتا مي‌خواهيم به نقل از سرآشپز هندي، جهان كه سال‌هاست در ايران زندگي مي‌كند و به خوبي با ذائقه ايراني آشنايي دارد، طرز تهيه ماهي دو پيازه را آموزش دهيم. خوردن ماهي دو پيازه سرآشپز جهان همان لذت غذاهاي هندي را دارد و استفاده از فلفل و ادويه‌جات كم‌تر در اين غذا آن را با طبع ايراني سازگار مي‌كند.

مواد لازم براي تهيه ماهي دو پيازه هندي

  • برنج ۳۰۰ گرم
  • فيله ماهي ۵۰۰ گرم
  • پياز سرخ شده ۲۰۰ گرم
  • گوجه فرنگي ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگي ۵۰ گرم
  • پنير ماسكارپونه ۱۰۰ گرم
  • پنير خامه‌اي ۱۰۰ گرم
  • گشنيز (خرد شده) ۵۰ گرم
  • آبليموي تازه به مقدار لازم
  • ادويه شامل (جوز هندي، دارچين، زيره، پودر كاري، پودر زنجبيل، زردچوبه، فلفل قرمز و نمك) به مقدار لازم

طرز تهيه سس مخصوص

مرحله اول

پياز خرد شده را سرخ مي‌كنيم، تركيب ادويه‌ها را به آن اضافه كرده و ۲ تا ۳ دقيقه تفت مي‌دهيم. گوجه فرنگي را رنده مي‌كنيم و به همراه رب به ماهيتابه اضافه كرده و هم مي‌زنيم. حالا تركيب خوش‌رنگ و بوي ادويه، پياز و گوجه‌فرنگي‌ را مي‌چشيم و بعد از اطمينان از مزه‌دار شدن آن براي هر نفر ۵۰ گرم پنير ماسكارپونه و ۵۰ گرم پنير خامه‌اي اضافه مي‌كنيم.

مرحله دوم

بعد از تفت دوباره مواد، دو قاشق آبليموي تازه (به ازاي هر نفر يك قاشق) اضافه مي‌كنيم و هم مي‌زنيم تا سس مخصوص ماهي ما آماده شود.

طرز تهيه ماهي دو پيازه

مرحله اول

به مدت هفت ساعت فيله‌هاي ماهي را داخل نمك، زردچوبه و فلفل مي‌خوابانيم، سپس آن را سرخ مي‌كنيم و اجازه مي‌دهيم نيم‌پز شود. سپس ماهي را داخل سيني فر قرار داده، مقدار كمي از سسي كه درست كرده‌ايم را روي ماهي مي‌ريزيم و به مدت ۲۰ دقيقه داخل فر قرار مي‌دهيم.

مرحله دوم

برنج را به شيوه دلخواه دم مي‌كنيم و وقتي آماده شد داخل بشقاب مي‌كشيم، كنار آن دو برش ليمو ترش تازه مي‌گذاريم و روي آن گشنيز خرد شده و پياز سرخ شده مي‌ريزيم. در يك بشقاب جدا يك تكه فيله ماهي سرخ شده مي‌گذاريم و روي آن ۵۰ گرم از سس مخصوص مي‌ريزيم و روي آن مقداري پياز سرخ شده قرار مي‌دهيم. ماهي دو پيازه به روش سرآشپز هندي آماده است. نوش جان.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب پاستا با ميگو، يك غذاي ايتاليايي جذاب را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.