گوشت بلدرچين داراي انواع ويتامين A ، D ، K و B است كه براي رفع كم خوني، حفظ قدرت و استحكام استخوانها، ترميم بافتهاي بدن و مراقبت از قلب بسيار مفيد است.

سوپ بلدرچين يكي از مقويترين و خوشمزهترين سوپها براي تامين انرژي روزانه است. اين سوپ مقوي براي نوزادان و بيماران كرونايي بسيار مفيد است. در اين روزهاي كرونايي ميتوانيد سوپ ماهيچه مراكشي را هم تهيه كنيد و از خواص آن بهرهمند شويد. بلدرچين يكي از لذيذترين گوشتها را در ميان پرندگان دارد و مواد مغذي زيادي نيز دارد. امروز در مجله دلتا سوپ بلدرچين با بلغور گندم را به شما آموزش خواهيم داد. با ما همراه باشيد.
مواد لازم براي تهيه سوپ بلدرچين
- گوشت بلدرچين ۵۰۰ گرم
- پياز ۲ عدد
- كره ۵۰ گرم
- هويج يك عدد
- بلغور گندم يك پيمانه
- سيب زميني ۲ عدد
- رب ۲ قاشق غذاخوري
- زعفران دم كرده غليظ به مقدار لازم
- آب ليمو ترش يك عدد
- جعفري ساطوري شده يك چهارم پيمانه
- نمك، فلفل سياه و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهيه سوپ بلدرچين با بلغور گندم
مرحله اول
ابتدا بايد بلدرچين را بپزيد، براي اين كار يكي از پيازها را پوست گرفته و ۴ قسمت كنيد. پياز را به همراه ادويه، نمك، زعفران دم كرده و گوشت بلدرچين داخل قابلمه ريخته و مقداري آب روي آن بريزيد و بگذاريد تا بلدرچين پخته و نرم شود. سپس آن را از آب خارج و بعد از خنك شدن ريش ريش كنيد. آب بلدرچين را صاف كنيد و براي مراحل بعد كنار بگذاريد.
مرحله دوم
از قبل بلغور گندم را خيس و چندين بار آب آن را تعويض كنيد. كره را داخل تابه بريزيد تا ذوب شود و پياز ديگر را نگيني ريز خرد كنيد و در كره تفت دهيد تا پياز سبك شود. سپس رب گوجه فرنگي، كمي زردچوبه و نمك اضافه كنيد و تفت دهيد تا رب گوجه فرنگي خوشرنگ شود. بلغور خيس خورده را به همراه آب بلدرچين مرحله قبل به مدت ۵۰ دقيقه روي شعله بگذاريد تا بلغورها پخته شوند.
مرحله سوم
در ادامه هويج را پوست گرفته و مكعبي خرد كنيد. بعد از پخت كامل بلغور گندم، هويج را اضافه كنيد و بگذاريد تا هويجها خوب پخته و نرم شوند. سپس سيب زميني را نگيني ريز خرد كنيد و به همراه گوشت بلدرچين اضافه كنيد و بگذاريد تا سيب زميني نيز پخته شود.
مرحله چهارم
كمي زعفران دم كرده بيفزاييد تا طبع سوپ گرم شود. سپس اجازه دهيد تا سوپ جا افتاده و غليظ شود. در انتها جعفري ساطوري شده و كمي فلفل سياه افزوده و نمك آن را اندازه كنيد. سوپ را از روي شعله برداريد و به آن آب ليمو ترش اضافه كنيد و گرم سرو كنيد. نوش جان.
نكات كليدي در تهيه سوپ بلدرچين
- ميتوانيد به جاي بلغور گندم از بلغور جو استفاده كنيد.
- براي پر خاصيتتر شدن اين سوپ از استاك مرغ نيز ميتوانيد استفاده كنيد.
- در انتها ميتوانيد رشته سوپي نيز داخل سوپ بريزيد.
پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب سوپ زرشك، محبوبترين پيش غذاي تبريزيها را مطالعه كنيد.