• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

دستور پخت خوراك گوشت و سيب زميني

۱۹ بازديد

خوراك‌ها غذاهايي هستند كه مي‌توانيد براي يك وعده كامل غذايي آن‌ها را تهيه كنيد. خوراك‌ها را مي‌توانيد هم با نان و هم با پلو ميل كنيد.

خوراك گوشت و سيب زميني

خوراك گوشت و سيب زميني يك خوراك‌ خوشمزه است كه مي‌توانيد به راحتي آن را در منزل تهيه كنيد. اين خوراك در سراسر دنيا تهيه مي‌شود و مي‌توانيد سبزيجات دلخواه خود را به اين خوراك خوشمزه اضافه كنيد و همچنين از انواع چاشني‌ها در تهيه آن استفاده كنيد. امروز در مجله دلتا خوراك گوشت و سيب زميني و هويج را به شما آموزش خواهيم داد. همراه ما باشيد.

مواد لازم خوراك گوشت و سيب زميني

  • گوشت گوسفندي ۲۵۰ گرم
  • پياز يك عدد
  • سير ۲ حبه
  • سيب زميني ۳ عدد
  • هويج ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگي يك قاشق غذاخوري
  • آب ليمو ترش ۲ قاشق غذاخوري
  • دارچين نصف قاشق چايخوري
  • زعفران دم كرده غليظ به مقدار لازم
  • نمك، فلفل سياه و زردچوبه مقدار لازم

طرز تهيه خوراك گوشت و سيب زميني و هويج

مرحله اول

ابتدا پياز را پوست بگيريد و نگيني ريز خرد كنيد و داخل قابلمه با كمي روغن و زردچوبه تفت دهيد تا سبك و شيشه‌اي شود. در ادامه سير را پوست بگيرد و پوره كنيد و با پياز تفت دهيد تا بوي سير بلند شود.

مرحله دوم

گوشت را خرد كنيد و بشوييد و به همراه پياز و سير تفت دهيد تا گوشت تغيير رنگ دهد. سپس كمي فلفل سياه و دارچين اضافه كنيد و چند ليوان آب جوش روي گوشت بريزيد و بگذاريد تا گوشت نيم‌پز شود.

مرحله سوم

در ادامه رب گوجه فرنگي را داخل كمي روغن تفت دهيد تا سبك و خوش‌رنگ شود. سپس هويج را پوست بگيريد و به همراه رب گوجه فرنگي تفت خورده به گوشت نيم‌پز شده اضافه كنيد و درب قابلمه را بگذاريد تا مواد خوب پخته و هويج نرم شود.

مرحله چهارم

سيب زميني‌ها را پوست بگيريد و مكعبي درشت خرد كنيد و به همراه نمك و كمي زعفران به خوراك اضافه كنيد و هم بزنيد. اجازه دهيد خوراك جا افتاده و غليظ شود. در انتها نمك خوراك را اندازه كنيد و براي چاشني از آب ليمو ترش تازه استفاده كنيد. ۱۰ دقيقه بعد از افزودن آب ليمو ترش، خوراك را از روي حرارت برداريد و به همراه نان يا پلو سرو كنيد. نوش جان.

نكات كليدي در تهيه خوراك گوشت و سيب زميني

  • افزودن سير به دلخواه است و مي‌توانيد به جاي آن از پودر سير استفاده كنيد.
  • بهتر است از چوب دارچين استفاده كنيد چون پودر دارچين رنگ خوراك را تيره مي‌كند.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب خوشمزه‌ترين دستور پخت خوراك جگر را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.