• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

كتلت لوبيا سفيد ، خوشمزه و مقوي

۱۲ بازديد

كتلت‌ها هميشه يكي از محبوب‌ترين غذاها بين ما ايراني‌ها هستند به‌طوري‌كه در فرهنگ آشپزي ما انواع و اقسام كتلت‌ها با دستورهاي متفاوت وجود دارد.

كتلت

كتلت لوبيا سفيد از آن دسته غذاهايي است كه با يك بار تهيه آن به راحتي وارد ليست غذايي شما مي‌شود. اين كتلت به دليل داشتن لوبيا سفيد باعث تقويت و افزايش رشد مو مي‌شود و براي سلامت دندان و افزايش لاغري نيز مفيد است. امروز در مجله دلتا كتلت لوبيا سفيد با سيب زميني و بدون گوشت را به شما آموزش خواهيم داد با ما همراه باشيد.

مواد لازم براي تهيه كتلت لوبيا سفيد

  • لوبيا سفيد يك پيمانه
  • پياز يك عدد
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • سيب زميني يك عدد
  • سير ۲ حبه
  • جعفري ۳ قاشق چايخوري
  • آرد سفيد ۳ قاشق غذاخوري
  • زيره يك قاشق چايخوري
  • نمك و فلفل سياه به مقدار لازم

طرز تهيه كتلت لوبيا سفيد با سيب زميني بدون گوشت

مرحله اول

لوبيا سفيد را بهتر است از شب قبل خيس كنيد و چندين بار آب آن را عوض كنيد و با مقداري آب روي شعله بگذاريد تا كاملا پخته و نرم شود. سيب زميني را بشوييد و بگذاريد آب‌پز شود سپس پوستش را بگيريد و صبر كنيد تا خنك شود. پياز را پوست گرفته و رنده ريز بزنيد و آب آن را بگيريد.

مرحله دوم

سيب زميني را بعد از خنك شدن رنده كنيد و كنار بگذاريد. لوبيا سفيد را با غذاساز ميكس كنيد يا مي‌توانيد از چرخ گوشت رد كنيد و اگر هيچكدام را در دسترس نداشتيد با گوشت‌كوب دستي خوب بكوبيد تا پوره و له شود. جعفري را نيز ساطوري ريز خرد كنيد.

مرحله سوم

حالا لوبيا سفيد را به همراه پياز رنده شده، سيب زميني، سير پوره شده، تخم مرغ ها، ادويه، آرد و جعفري داخل يك كاسه بريزيد و خوب مواد را هم بزنيد تا كاملا يكدست شوند. همچنين مي‌توانيد همه مواد را از اول داخل غذاساز بريزيد و ميكس و پوره كنيد.

مرحله چهارم

داخل تابه مورد نظر روغن بريزيد تا داغ شود، اگر مي‌خواهيد همه كتلت‌ها يك اندازه شوند از يك رينگ يا قالب كتلت استفاده كنيد و داخل تابه قرار دهيد. با مواد كتلت داخل قالب را پر كنيد و كمي كه خودش را گرفت قالب را برداريد. اگر قالب نداريد مي‌توانيد با قاشق از مواد برداريد و داخل تابه بريزيد. هر دو طرف كتلت را خوب سرخ كنيد سپس روي دستمال روغن‌گير قرار دهيد و با سبزي و نان سرو كنيد. نوش جان.

نكات كليدي در تهيه كتلت لوبيا سفيد

  • حتما بايد آب پياز گرفته شود زيرا اين كتلت نسبت به ساير كتلت‌ها مواد رقيق‌تري دارد و ممكن است وا برود.
  • اگر خيلي مواد رقيق بود مي‌توانيد كمي آرد سوخاري اضافه كنيد.
  • افزودن سير به دلخواه است و مي‌توانيد به جاي آن از پودر سير استفاده كنيد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب كوكو مرغ رشتي، كوكوي عروسي شمالي‌ها را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.