• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

دستور پخت تارت گوشت

۹ بازديد

تارت به عنوان يك دسر جذاب از قرن ۱۵ ميلادي در اروپا رايج و امروزه بسيار محبوب شده است و خمير تارت بسته به غذا و يا شيريني كه قرار است در آن پخته شود ميزان شوري و شيريني آن تغيير مي كند.

تارت

تارت گوشت يكي از خوشمزه‌ترين و مجلسي‌ترين تارت‌ها است كه مي‌توانيد براي مهماني و دورهمي‌ها تهيه كنيد و آن را به شكل‌هاي مختلف با خمير تزئين كنيد. اين غذا از يك لايه خمير تارت و يك لايه مواد مياني كه از گوشت و قارچ است تهيه مي‌شود. امروز در مجله دلتا تارت گوشت چرخ كرده و قارچ در فر را به شما آموزش خواهيم داد. با ما همراه باشيد.

مواد لازم براي تهيه خمير تارت گوشت

  • تخم مرغ ۲ عدد
  • آرد ۳ پيمانه
  • شير سه چهارم پيمانه
  • روغن مايع يك سوم پيمانه
  • بيكينگ پودر يك قاشق چايخوري
  • نمك يك قاشق چايخوري

مواد لازم براي مواد مياني تارت گوشت

  • گوشت چرخ كرده ۲۵۰ گرم
  • پياز يك عدد
  • فلفل دلمه‌اي يك عدد
  • قارچ ۱۰ عدد
  • رب گوجه فرنگي يك قاشق غذاخوري
  • پنير پيتزا به مقدار لازم
  • نمك و فلفل سياه به مقدار لازم

طرز تهيه تارت گوشت چرخ كرده و قارچ در فر

مرحله اول

ابتدا يكي از تخم مرغ‌ها را با چنگال خوب بزنيد تا از لختگي خارج شود. سپس روغن مايع، شير، نمك و بيكينگ پودر را به ترتيب اضافه كنيد و هم بزنيد تا مايع يكدستي به‌دست آيد. در انتها بايد آرد از قبل الك شده را روي مواد الك كنيد و كم كم هم بزنيد تا خمير شكل بگيرد. كمي با نوك انگشت خمير را ورز دهيد تا مسنجم شود سپس داخل يك نايلون قرار دهيد و براي نيم ساعت در يخچال قرار دهيد تا استراحت كند.

مرحله دوم

در اين مرحله كه خمير در حال استراحت است بايد مواد مياني را تهيه كنيد؛ براي اين كار پياز را نگيني ريز خرد كنيد و به همراه كمي روغن تفت دهيد. سپس به آن گوشت چرخ كرده را اضافه كنيد و كمي نمك و فلفل سياه به گوشت بزنيد تا گوشت تغيير رنگ دهد. در ادامه قارچ خرد شده و فلفل دلمه‌اي نگيني شده را اضافه كنيد و كمي حرارت را بالا ببريد تا آب قارچ‌ها كشيده شود. در انتها رب گوجه فرنگي را اضافه كنيد و كمي تفت دهيد تا بوي خامي رب از بين برود. سپس از روي حرارت برداريد.

مرحله سوم

حالا روي يك سطح آردپاشي شده خمير را باز كنيد و داخل قالب تارت كه از قبل چرب كرده‌‌ايد پهن كنيد به طوري‌كه دور قالب را هم بگيرد. كف قالب را با چنگال چند سوراخ ايجاد كنيد و بعد كف قالب پنير پيتزا بريزيد. مواد گوشتي را اضافه كنيد و در انتها با باقي مانده خمير، روي تارت را به شكل دلخواه تزئين كنيد.

مرحله چهارم

در ادامه زرده تخم مرغ ديگر را جدا كنيد و روي خمير تارت را با قلم‌مو زرده بزنيد و اگر دوست داريد روي خمير كمي كنجد بپاشيد. سپس قالب را در فر از قبل گرم شده به مدت ۳۰ دقيقه در دماي ۱۸۰ درجه قرار دهيد تا تارت پخته شود سپس به راحتي از قالب خارج و سرو كنيد. نوش جان.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب شاورما گوشت، ساندويچ خوشمزه عربي را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.