• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

كوفته برنجي به روش تهراني ها

۱۱ بازديد

كوفته برنجي يكي از غذا‌هاي قديمي ايراني است كه با همه خوش رنگ و‌ لعابي‌اش طبخ آن ظرافت خاصي مي‌طلبد.

كوفته-برنجي

مرحله اول

برنج و لپه را از قبل به صورت جداگانه خيس كنيد و بپزيد. گوشت چرخ شده، برنج و لپه را مخلوط كنيد. براي اينكه كوفته برنجي منسجم و يكدست شود بهتر است كمي از لپه را به صورت ميكس شده به مواد بيفزاييد. ۲۶۰ گرم از سبزي خرد شده، تخم‌مرغ و آرد نخودچي را همراه مقداري ادويه و نيمي از پودر ليمو عماني به مواد گوشتي اضافه كنيد و خوب ورز دهيد.

مرحله دوم

اجازه دهيد مواد چند ساعت در يخچال استراحت كند. در قابلمه‌اي مناسب، پياز خرد شده را تفت دهيد تا سبك و طلايي شود. مابقي سبزي، رب گوجه فرنگي، نمك، فلفل و زردچوبه را به پياز بيفزاييد و خوب تفت دهيد. قابلمه كمي بزرگ باشد تا كوفته‌ها هنگام پخت روي هم سوار نشوند و فضاي كافي براي افزايش ابعاد كوفته باشد. آب را اضافه كنيد و اجازه دهيد بجوشد.

مرحله سوم

مايه كوفته را يكبار ديگر ورز دهيد و گلوله‌هايي به اندازه متوسط درست كنيد. وسط گوشت را گود كنيد و مقداري از مواد مياني را داخل آن قرار دهيد. با دست مواد را خوب بفشاريد تا كوفته حسابي محكم شود. براي سهولت كار، ظرف آبي دم دست داشته باشيد و هر بار كمي دست را مرطوب كنيد تا مواد به دست نچسبد.

مرحله چهارم

براي امتحان يك گلوله كوچك درست كنيد و در آب كوفته بياندازيد اگر بعد از ۱۰ دقيقه كوفته از هم باز نشد، مي‌توانيد باقي كوفته‌ها را در قابلمه قرار دهيد. كوفته‌ها را آرام در قابلمه قرار دهيد تا ترك نخورَد براي اين كار مي‌توان از يك كفگير كمك گرفت.دقت كنيد زماني كه كوفته‌ها را در آب انداختيد بهتر است آب روي كوفته را گرفته باشد و نبايد غل‌غل كند. در اواسط زمان پخت ليمو عماني، آبغوره، زرشك و نمك را اضافه كنيد.

پس از پخته شدن كوفته برنجي، حرارت را زياد كنيد تا آب كوفته غليظ شود و به صورت سس درآيد. كوفته شما حاضر است.نوش جان.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.