• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

پاستا با ميگو ، يك غذاي ايتاليايي جذاب

۱۸ بازديد

پاستا را اين بار با ميگو كه يكي از بهترين و مقوي‌ترين گوشت‌هاي دريايي است تهيه كنيد چون بسيار خوشمزه و مقوي مي‌شود.

پاستا با ميگو

پاستا با ميگو تركيب جذابي است كه شايد كمتر كسي آن را دوست نداشته باشد. شما مي‌توانيد از هر فرم پاستايي كه دوست داريد در تهيه اين غذا استفاده كنيد. ميگو داراي خواص زيادي است از جمله كم كالري بودن، سرشار از پروتئين، درمان كم خوني، كنترل فشار خون و خواص مفيد ديگري كه در اين مطلب نمي‌‌گنجد. امروز در مجله دلتا پاستا با ميگو و قارچ و پنير ايتاليايي را به شما آموزش خواهيم داد با ما همراه باشيد.

مواد لازم براي تهيه پاستا با ميگو

  • پاستا يك بسته
  • ميگو ۲۵۰ گرم
  • گوجه فرنگي ۳ عدد
  • قارچ ۱۵ عدد
  • سير ۲ حبه
  • پياز يك عدد
  • پنير پارمزان به ميزان لازم
  • سركه سفيد به مقدار لازم
  • روغن زيتون به مقدار لازم
  • نمك، فلفل سياه و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهيه پاستا با ميگو و قارچ و پنير ايتاليايي

مرحله اول

ابتدا ميگوها را پاك كرده و خوب بشوييد و داخل آبكش قرار دهيد تا آب اضافي آن خارج شود. سپس داخل يك كاسه ريخته و با پياز خرد شده، سير خرد شده، كمي نمك، سركه و فلفل سياه خوب ماساژ دهيد تا ميگوها مزه‌دار شود. بهتر است براي نيم ساعت ميگوها را داخل يخچال قرار دهيد تا مزه‌دار شوند.

مرحله دوم

گوجه فرنگي‌ها را رنده ريز بزنيد. سپس مقداري روغن زيتون داخل تابه ريخته و ميگوها را كمي تفت دهيد و بعد مقداري زردچوبه بزنيد. سپس پوره گوجه فرنگي را اضافه كنيد و به مدت ۵ دقيقه روي حرارت قرار دهيد تا آب گوجه فرنگي كشيده شود. دقت كنيد نبايد زياد ميگو را تفت دهيد چون سفت و لاستيكي مي‌شود.

مرحله سوم

در ادامه قارچ را نيز خرد كنيد و داخل يك تابه ديگر با حرارت بالا تفت دهيد تا آب قارچ كشيده شود. سپس به تابه ميگو اضافه كنيد و بعد از كمي تفت دادن از روي شعله برداريد.

مرحله چهارم

در ادامه مقداري آب، نمك و كمي روغن را داخل قابلمه بريزيد تا به جوش بيايد. سپس پاستاي مورد نظر را داخل آب در حال جوش بريزيد و بگذاريد نرم شود. سپس با آب سرد آبكشي كنيد و داخل بشقاب مخصوص ريخته و مواد ميگو را روي پاستا بريزيد. در انتها كمي پنير پارمزان و برگ ريحان روي پاستا قرار دهيد و سرو كنيد. نوش جان.

نكات كليدي در تهيه پاستا با ميگو و قارچ

  • مي‌توانيد پاستا را به همراه مواد به شكل ماكاروني ايراني دم بگذاريد.
  • سركه سفيد را در حد ۲ قاشق غذاخوري بريزيد، البته مي‌توانيد از آب ليمو ترش تازه هم استفاده كنيد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب كيك پاستا، پاستايي جذاب به روش جديد را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.