آش ميوه (آش رشته اردبيل) غذايي مناسب تمام فصول است كه با ميوههاي تازه و خشك پخته ميشود.

در روزهاي كرونايي چه خوب است غذاهايي بپزيم كه علاوه بر طعم دلچسب داراي ويتامين و مواد مغذي نيز باشند. يكي از اين غذاها آش ميوه يا آش رشته اردبيل است. براي آشنايي با طرز تهيه آش ميوه با مجله دلتا همراه باشيد.
مواد لازم براي تهيه آش ميوه
- لوبيا قرمز يك پيمانه
- نخود يك پيمانه
- عدس ۲ پيمانه
- برنج نصف پيمانه
- گندم بدون پوست يك پيمانه
- رشته آش ۳۵۰ گرم
- گوشت چرخ كرده ۵۰۰ گرم
- آلوي خورشتي ۲۰۰ گرم
- برگه آلو زرد ۲۰۰ گرم
- قيسي زردآلو ۲۰۰ گرم
- آلبالو خشك ۲۰۰ گرم
- گوجه ۲۰۰ گرم
- نمك، فلفل و ادويه به مقدار لازم
- پياز متوسط ۲ عدد
طرز تهيه آش ميوه
مرحله اول
براي پخت آش ميوه بايد لوبيا قرمز و نخود را از شب قبل خيس كرده و در قابلمهاي بپزيد. پس از اين كه حبوبات نيمپز شدند عدس و گندم را به آن اضافه كنيد تا همراه حبوبات به خوبي بپزند.
مرحله دوم
پياز خرد شده را در قابلمهاي ديگر با روغن تفت دهيد تا طلايي شود، سپس نمك، فلفل، ادويه و رب گوجه فرنگي را اضافه كرده و كمي تفت دهيد.
مرحله سوم
برنج را همراه با مقداري آب به پياز داغ اضافه كنيد. گوشت چرخ كرده را كه قبلا همراه پياز و ادويه بهصورت كوفته ريزه در آوردهايد، داخل پياز داغ و برنج ريخته و سپس سبزي آش را به آن اضافه كنيد.
حبوبات پخته شده را نيز اضافه كرده و مواد درون قابلمه را هم بزنيد. وقتي مواد آش پخته شد ميوههاي خشك و رشته را اضافه كنيد و منتظر بمانيد تا آش كاملا جا بيفتد.
پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب ترشه كباب، غذاي محلي گيلاني را مطالعه كنيد.