• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

كباب سرداشي ، غذاي اصيل همداني ها

۱۹ بازديد

در گذشته مايه اين كباب را در منزل تهيه مي‌كردند سپس ظرف مايه كباب را به سنگكي مي‌بردند تا كباب آن‌ها را داخل تنور بگذارند يا به قولي سر داش يا سر سنگ قرار دهند.

كباب

كباب سرداشي يكي از كباب‌هاي سنتي ايراني است كه متعلق به شهر همدان است. اين غذا مواد اوليه در دسترسي دارد كه به راحتي تهيه مي‌شود. اين كباب تقريبا مشابه كباب تابه‌اي است با اين تفاوت كه در مواد آن سيب زميني و سبزيجات روي گوشت قرار مي‌گيرند و در ظرف رويي قرار مي‌گيرد و در فر پخته مي‌شود. امروز در مجله دلتا كباب سرداشي با فر و بدون فر را به شما آموزش خواهيم داد با ما همراه باشيد.

مواد لازم براي تهيه كباب سرداشي همدان

  • گوشت چرخ كرده ۴۰۰ گرم
  • پياز ۲ عدد
  • سيب زميني ۳ عدد
  • گوجه فرنگي ۲ عدد
  • فلفل بيور ۳ عدد
  • نمك، فلفل سياه و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهيه كباب سرداشي در فر و بدون فر

مرحله اول

ابتدا پياز و سيب زميني را پوست بگيريد و رنده ريز بزنيد و آب آن را كاملا بگيريد. مي‌توانيد گوشت، پياز و سيب زميني را يك بار از چرخ گوشت رد كنيد و يا داخل غذاساز بريزيد و خوب ميكس كنيد. دقت داشته باشيد كه آب پياز و سيب زميني بايد خوب گرفته شود.

مرحله دوم

در ادامه همه مواد رنده شده را به همراه گوشت و ادويه‌ها داخل يك كاسه بريزيد و به آن ادويه‌ها و نمك را اضافه كنيد و مخلوط كنيد. كمي با دست مواد را ورز دهيد تا مسنجم شود و به دست نچسبد. يك ظرف روي يا آلومينيوم يا ظرف مخصوص پيتزا را با كمي كره چرب كنيد و مايه كباب را داخل آن پهن كنيد. اگر گوشت شما چرب است نيازي به روغن نيست و اجازه دهيد خودش روغن بيندازد.

مرحله سوم

در ادامه مواد را خوب در ظرف صاف كنيد و روي آن را با برش‌هاي گوجه فرنگي، سيب زميني، فلفل بيور و پياز بپوشانيد. سپس روي ظرف را فويل بكشيد و چند سوراخ روي آن ايجاد كنيد. سپس براي يك ساعت و نيم در دماي ۱۵۰ درجه فر قرار دهيد تا كاملا پخته شود. در انتها فويل را برداريد و چند دقيقه گريل را روشن كنيد تا سطح كباب سرداشي نيز پخته شود. سپس اين كباب خوشمزه را به همراه نان سنگك و سبزي خوردن ميل كنيد. نوش جان.

اگر شما فر نداريد و دوست داريد اين غذا را تهيه كنيد بدين صورت عمل كنيد؛ داخل يك تابه دو لايه ورق آلومينيوم قرار دهيد و مواد كباب را داخل آن بريزيد. سپس درب تابه را بگذاريد و روي شعله پخش كن به مدت يك ساعت قرار دهيد تا كباب پخته شود.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب طرز تهيه كباب كوبيده زعفراني و آبدار را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.